Actualitate

Ce se intampla daca speli oglinda cu spuma de ras. Vei face mereu asta

Publicat: 29 ian. 2020
spuma de ras
spuma de ras

Ce se întâmplă dacă speli oglinda cu spuma de ras. Acest produs, folosit de obicei doar pentru bărbierit, are şi alte întrebuinţări mai puţin cunoscute.

Spuma de ras este destinată înmuierii părului facial şi nu numai pentru ca apoi aparatul de ras să poată curăţa zona cu acurateţe şi fără iritaţii. Produsul folosit mai ales de bărbaţi are, însă, utilizări la care nici nu te gândeşti.

Cum să foloseşti spuma de ras

În cele ce urmează vă prezentăm câteva întrebuinţări mai puţin cunoscute ale spumei de ras.

Curăță bijuteriile

Dacă vrei să redai strălucire bijuteriilor din aur sau din argint, poţi folosi cu încredere spuma de ras. Aplică pe bijuteria vizată şi curata încet cu o cârpă. Materialul va străluci ca nou.

Curăță petele de pe covor

Dacă ai curăţat covorul şi s-au format acele pete nesuferite, foloseşte spumă de ras. Aplică spumă peste pata şi freacă puţin cu un burete umed. Lasa spuma să se usuce peste noapte. A doua zi, aspira pata cu totul.

Spuma de ras împiedică aburirea oglinzii

Întinde spuma pe oglindă şi apoi curat-o cu o cârpă. Oglinda nu se va mai aburi, deoarece stratul subţire de spumă ce rămâne pe suprafaţa ei va împiedica acest proces.

Unge balamalele zgomotoase

Balamalele scârţie de îţi trezesc şi vecinii?! Nu e bai! Aplică puţină spumă de ras pe balama şi mişca uşa în fata şi în spate de câteva ori. Apoi, şterge surplusul şi problema a dispărut.

Cum să foloseşti spuma de ras pentru a curăţa inoxul

Dacă nu ai produse clasice de curăţare pentru acest material, poţi folosi spumă de ras. Atenţie, însă! Spuma va oferi strălucire, dar nu va elimina şi microbii de pe suprafeţele respective.

Curata mâinile de vopsea

În aceste situaţii, e bine să eviţi substanţele abrazive, deorace rişti să te iriţi. Foloseşte spumă de ras. Pune în palmă o cantitate medie, masează pentru câteva minute şi şterge cu un prosop.

Îndepărtează mâzgălelile de pe un perete

Dacă ai copii care se simt artişti de mici şi desenează cu patos pe un perete sau chiar pe mai mulţi, rezolva problema cu spumă de ras! Pentru a fi sigur că metoda funcţionează, testeaz-o întâi într-un loc mai puţin vizibil.

Adauga un comentariu