Local

Ce sfat i-a dat părintele Calistrat Chifan lui Dan Negru? Iată ce părere are duhovnicul despre îndrăgitul prezentator – VIDEO

Publicat: 18 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce sfat i-a dat părintele Calistrat Chifan lui Dan Negru Iată ce părere are duhovnicul despre îndrăgitul prezentator - VIDEO
Părintele Calistrat Chifan a mărturisit, în emisiunea BZI LIVE, ce sfat i-a dat celebrului prezentator Dan Negru, la solicitarea acestuia.

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni, din județul Iași, a dezvăluit că l-a întâlnit pe Dan Negru, îndrăgitul prezentator de televiziune, și i-a dat un sfat pe care l-a prețuit în toată cariera sa. Iată despre ce sfat este vorba și ce părere are duhovnicul despre cel care a cucerit inimile românilor încă din anii ’90.

Părintele Calistrat Chifan este iubit de mulți credincioși. Printre aceștia se numără și renumitul prezentator de televiziune Dan Negru care, în urma unei vizite la Iași, a mers să îl cunoscă pe îndrăgitul duhovnic. Dan Negru, născut pe 23 februarie 1971, la Timișoara, este un prezentator român de televiziune, cunoscut pentru succesul său de pe micile ecrane și pentru longevitatea audiențelor TV înregistrate de-a lungul carierei sale. Nu multă lume știe, dar el este și scenarist și autor/co-autor al unor formate TV.

Ce sfat i-a dat părintele Calistrat Chifan lui Dan Negru?

Părintele Calistrat Chifan a mărturisit, în emisiunea BZI LIVE, ce sfat i-a dat celebrului prezentator Dan Negru, la solicitarea acestuia. Mai mult, duhovnicul și-a exprimat aprecierea pentru parcursul impecabil al acestuia în televiziune.

„Mi-a zis: „Părinte, dați-mi un cuvânt de folos.” Eu cu vedetele astea nu prea am treabă. Adică ei se duc la preoții ăștia mai mari, mai renumiți, el avea treabă în Iași și a trecut prin întâmplare pe la noi, pe la mănăstire. Și i-am zis: „Măi, Dane, să nu crezi că făcând o emisiune în care Îl înjuri sau râzi de Dumnezeu sau faci vreo glumă proastă, ai să ai mai mult succes. Nu. Fă glume din orice, dar de cer nu te lega, pe Dumnezeu exclude-l din acest subiect întotdeauna și ai să vezi cât succes ai.” Și dacă te uiți la emisiunile lui Dan Negru ai să observi că omul ăsta, fără să facă glume proaste sau obscene sau prea mizerabile are un succes extraordinar, terifiant chiar. Cred că are peste 10-20 de ani de când îl văd prin emisiuni din astea. Și vedeți, el este un băiat decent, de mult bun gust, care nu se bagă în treburi din astea. Nu se glumește cu Dumnezeu.”, a declarat părintele Calistrat Chifan, în emisiunea BZI LIVE.

Părintele Calistrat Chifan: „Trei dimensiuni nu se vor schimba niciodată”

Pe lângă sfatul dat lui Dan Negru, părintele Calistrat a subliniat că trei dimensiuni nu se vor schimba niciodată. Printre acestea se regăsesc valoarea sufletului, care este inestimabilă și prietenia cu Dumenzeu, pentru că în momentul în care nu ni l-am făcut prieten pe Dumnezeu, am pierdut totul, lucru confirmat și de Sfânta Scriptură.

„Eu le-am spus întotdeauna. Trei dimensiuni nu se vor schimba niciodată: valoarea sufletului, care rămâne inestimabilă, deci este veșnic nemuritor și e mai scump decât toate averile pământului, prietenia cu Dumnezeu, pentru că în momentul în care nu ți l-ai făcut prieten pe Dumenzeu, ai pierdut totul și n-am spus-o eu, o spune Sfânta Scriptură. „Cel ce n-adună cu Mine, risipește. Cel ce nu păzește poruncile Mele, cu Mine se va judeca și vai de cel care va cădea în judecata Dumnezeului celui viu și cine nu-i cu Mine, e împotriva Mea.” Poate sună cumva dictatorial, poată sună cumva fanatic sau în mod conservatorist , ori ba, ori da. Se spune că la baza acestei sentințe dure biblice să fi lucrat Inchiziția, aceea care a fost o pată peste romano-catolicism, când cine nu era de acord cu Biserica era ucis.”, a adăugat părintele Calistrat Chifan.

Adauga un comentariu