WoW!

Ce spun Andreea Mantea si Cristi Mitrea despre casatorie

Publicat: 09 nov. 2019

Bat clopote de nunta in showbizul autohton, iar protagonistii sunt chiar Andreea Mantea si Cristi Mitrea. Cei doi s-au impacat, de dragul copilului lor, au ingropat – cum se spune – ”securea razboiului”, existand toate sansele ca, in curand, sa asistam la o adevarata lovitura de teatru in plan sentimental. Iar fanii au fost pusi pe ganduri de un schimb de replici intre cei doi.

Andreea Mantea a publicat, in mediul online, o fotografie in care apare o pata de apa. Dar forma este cea a unei inimi, iar de aici si pana la un dialog cel putin sugestiv intre ea si Cristi Mitrea nu a mai fost decat un… click.

„Si mergand eu prin parcare, dragostea-mi iese in cale”, a scris Andreea Mantea in descrierea respectivei fotografii. Cristi Mitrea nu a ratat ocazia si i-a trimis un mesaj, la randul sau. „Rupi si pe versuri, mai nou, mama :))”, a scris el. „Aveam si continuare, dar… am zis sa nu atrag atentia! Adica sa nu excelez chiar in toate! ??? Vrei sa ti-o zic???”, a raspuns Andreea, potrivit wowbiz.ro.

„Modesta, cum te stiu. Ia :)) impress me ?”, a scris Mitrea. „Ooooffff… bine daca insisti… ??? Dar de ce e neagra oare? Oare o fi de suparare? Mai am o varianta, dar ti-o zic in privat! Nu vreau sa se bata editurile pe mine!”, a raspuns Andreea Mantea. „Hai acasa, mama. Scoatem un mini volum ? Esti top! ???”, a concluzionat Cristi Mitrea.

”Tata este gargarita cea mai mare”
Andreea Mantea si Cristi Mitrea se inteleg foarte bine de dragul fiului lor, David. Aflat in Istanbul, alaturi de mamica lui, David s-a apucat sa faca un colaj cu gargarite. Imediat, pustiul a inceput sa le puna nume micutelor insecte pe care le lipea pe hartie. Andreea Mantea a pus o poza cu David pe Instagram si a dezvaluit si ce spunea fiul ei in timpul acestei activitati.

„Micul meu artist. Lavinia (n.red. – sora Andreei Mantea, matusa lui David) este cea mai mica gargarita, este cat un bob de fasole, pentru ca ea nu mananca si nu s-a facut mare. Tata este gargarita cea mai mare pentru ca el este cel mai mare si cel mai grasan! Urias”, a scris Andreea Mantea pe Instagram, conform wowbiz.ro.

Cristi Mitrea a intervenit imediat. „Multumesc! Apreciez! A vrut sa spuna voinic. Tata fit”, a comentat el. „Da, da! Batman, Batman„, a raspuns Andreea Mantea. „Haiosilor”, a completat Cristi Mitrea.loading...

Adauga un comentariu