Cancan ultimă oră

Ce spune Alexandra Stan la opt ani de la scandalul cu fostul său impresar: „Trebuie să ne scoatem pe noi din momentele nasoale”

Publicat: 04 dec. 2021
Acum opt ani, cântăreaţa a fost bătută cu bestialitate de fostul său impresar

Alexandra Stan a demonstrat de-a lungul timpului faptul că este o femeie puternică. Artista a trecut prin momente dificile pe care a reuşit cu greu să le depăşească. În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a mărturisit faptul că se află într-o perioadă liniștită din viața ei, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Alexandra Stan a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut în urmă cu aproape 12 ani. Într-un interviu pentru revista Unica, vedeta şi-a deschis din nou sufletul şi rememorat perioada în care s-a lansat în industria muzicală.

„Cel din 2013 cu violența a fost cel mai important, cel mai traumatic și cu cel mai mare impact de până atunci. Au fost și ulterior momente, când mi-am schimbat casa de discuri, când m-am mutat în L.A., când mi-am produs propriul meu album care se numește Mami”, a povestit artista.

Alexandra Stan, agresată de fostul impresar

Acum opt ani, cântăreaţa a fost bătută cu bestialitate de fostul său impresar. Vestea i-a şocat pe fani, mai ales după ce artista a ieşit în public plină de vânătăi şi a povestit calvarul prin care a trecut. Conflictul a plecat de la faptul că artista și-a cerut partea ei de bani, de pe urma concertelor.

Acum, artista mărturiseşte că a luat cea mai bună decizie la acel moment pentru că a fost sinceră cu fanii săi. Aceasta a rămas plăcut surprinsă de faptul că mulţi dintre ei au sprijinit-o în urma celor întâmplate.

„Mulți se regăsesc în povestea ta, dar să nu ne plângem cu toții, să vedem cum putem ieși de acolo, să ne ajutăm ca să trecem mai departe”, a fost sfatul cântăreței.

În ceea ce priveşte sfaturile pe care ar putea să le dea tinerilor care o urmăresc, artista a declarat: „Trebuie să ne scoatem pe noi din momentele nasoale, pentru că în special copiii și tinerii ne urmăresc și că trebuie să arătăm că drumul e în față, asta e super important”, a explicat Alexandra Stan.

Adauga un comentariu