Sport

Ce spune Alexandru Lungu despre Cătălin Morosanu: El face show, spectacol, nici nu mai contează ce înălţime are

Publicat: 02 dec. 2019

Alexandru Lungu (45 de ani) a analizat stilurile lui Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu, cei doi mari rivali. Cert e că supergreul din MMA nu ar urca în ring cu „Samuraiul Sălbatic”.

„Daniel Ghiță, ca luptător de K1, e cel mai mare al nostru, cu cele mai bune rezultate. Cel mai bun român. E totul filmat, nu vorbim despre ceva ce nu știm. A luptat cu cei mai buni.

Nu cred că era cazul să ne luptăm. Unu la mână, suntem prieteni, doi la mână, nu aș face față pe regulile lui de luptă. Vă zic sincer. El este kickboxer, eu lupător de MMA. Sunt două sporturi diferite. Ar rezolva problema repede cu câteva lovituri de picior. E peste mine pe acest stil”, a declarat Lungu, conform gsp.ro.

Lungu a vorbit și despre Cătălin Moroșanu.

„El se apropie de stilul meu, cu lupta corp la corp, nu prea tacticizează lupta. El e undeva între semigrea și grea din punctul meu de vedere. Nu e un greu veritabil, e mai scund. El face show, spectacol, nici nu mai contează ce înălţime are. E bine așa cum este, de aia a și ajuns aici”, a explicat acesta pentru sursa citată.loading...

Adauga un comentariu