Cultural

Ce spune Ana Claudia Grigore despre căsătorie și viața de familie. ,,Nu mă gândesc la căsătorie și la acte…”

Publicat: 01 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Ana Claudia Grigore despre căsătorie și viața de familie. Nu mă gândesc la căsătorie și la acte
Ana Claudia Grigore, cunoscută de public cu numele Ruby, are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei.

Multă lume este dornică să afle ce spune Ana Claudia Grigore despre căsătorie și viața de familie. Cunoscută de public cu numele de Ruby, artista are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Cântăreața trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Grigoriță și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Iată ce spune vedeta despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Ce spune Ana Claudia Grigore despre căsătorie și viața de familie

Ana Claudia Grigore, cunoscută de publicul autohton cu numele de Ruby, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Ruby se declară o femeie împlinită și pe plan amoros.

Frumoasa cântăreață are o relație cu Robert Grigoriță, bărbatul care i-a cucerit inima în urmă cu câțiva ani. Deși formează un cuplu de ceva vreme, Ana Claudia Grigore nu se gândește la căsătorie și copii. Recent, aceasta a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să fie deocamdată mireasă.

,,Mi se tot pune întrebarea aceasta, dar nu am planuri în viitorul apropiat. Habar n-am, într-o rochie albă e posibil să mă vezi și săptămâna viitoare, dar asta nu înseamnă că o să mă mai mărit odată. Sunt deja căsătorită, măritată cu muzica. Pot să mă îmbrac în orice rochie în situația aceasta.(…)Nu mă gândesc la căsătorie și la acte pentru că m-ar constrânge să mă maturizez deodată. Am tot spus asta, deja mă repet. Eu sunt încă un copil. (…)

Știu sigur că, dacă aș avea un copil, mi-aș dori să mă dedic în totalitate lui și nu mi-aș mai da voie să fac o grămadă de lucruri din cele care mă fac fericită și mă împlinesc pe plan profesional și totodată personal pentru că muzica este sufletul meu. Vreau încă să mă mai bucur de ce îmi oferă muzica pentru ca în momentul potrivit să mă pot dedica în totalitate fără să am nicio urmă de regret pentru ceea ce las în urmă. Mai am multe de spus.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Ruby se dedică muzicii, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

O altă artistă mereu la înălțime este Irina Rimes. Aceasta cucerește publicul cu vocea sa deosebită și aparițiile incendiare. Și celebra cântăreață Anda Adam încinge imaginația multora cu ținutele sale îndrăznețe. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu poze sexy.

Ce spune artista despre partenerul ei de viață

Ruby are doar cuvinte de laudă pentru Robert Grigoriță, bărbatul care i-a cucerit inima în urmă cu mai mulți ani. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Deși se iubesc de mulți ani, Ruby și iubitul ei nu au făcut marele pas. Aceștia vor să se dedice carierei deocamdată, însă nu exclud ca pe viitor să se căsătorească și să devină părinți.

Ana Claudia Grigore a mărturisit recent cum este ea în viața de cuplu, recunoscând faptul că este o persoană geloasă. Mai mult, vedeta a precizat că la începutul relației cu Robert Grigoriță, au existat perioade în care îl urmărea pe acesta în oraș.

,,Cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut a fost să ies noaptea în pijamale, mi-am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi ca să mergem în club ca să-l găsim. Nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai e mult.”, a declarat aceasta.

Ana Claudia Grigore, cunoscută de public cu numele Ruby, are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei. Artista nu are planuri de căsătorie și dorește deocamdată să se dedice marii sale pasiuni și publicului care o îndrăgește atât de mult.

Adauga un comentariu