Cancan

Ce spune Andi Constantin despre perioada în care a făcut videochat? De ce este încă singur râvnitul burlac?

Publicat: 18 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Andi Constantin despre perioada în care a făcut videochat De ce este încă singur râvnitul burlac
Deși în trecut Andi Constantin a făcut videochat și nu este mândru de alegerea pe care a făcut-o la momentul respectiv, acesta este recunoscător pentru persoana care a devenit

Deși nu este un motiv de laudă faptul că a făcut videochat, Andi Constantin nu a ținut să își ascundă trecutul. Mai mult decât atât, acesta a avut și alte meserii înainte de a deveni cunoscut. Bărbatul a pornit de la a spăla podele și a ajuns unul din cei mai râvniți burlaci. Deși a avut mai multe relații, până la momentul de față, acesta nu și-a găsit aleasa inimii.

Pasionat de sport, vedeta este un bărbat șarmant și carismatic ce a cucerit inima multor femei. Deși în trecut a declarat că nu își dorește să se căsătorească, percepția asupra mariajului s-a schimbat. Vedeta consideră că în jurul vârstei de 30 ani un bărbat se maturizează și poate fi pregătit pentru pasul cel mare.

 Andi Constantin, despre perioada în care făcea videochat: „Credeți-mă că nu există „calea mai ușoară””

Celebrul burlac de la „Insula Iubirii” are un trecut tumultos. Înainte de a deveni cunoscut, acesta a avut alte meserii printre care și videochatul. Acesta a recunoscut că a ales să facă asta pentru că avea nevoie de bani. Andi a declarat că atunci când a venit în București, avea doar 100 lei de la părinții săi. Atât au putut să-i ofere aceștia și nu a îndrăznit să ceară mai mult. Din cauza cheltuielilor pe care le avea la momentul respectiv, vedeta a recunoscut că a ales „calea mai ușoară”. Totodată, Andi a mai menționat faptul că nu este mândru de trecutul său, însă acesta l-a făcut să fie omul de astăzi.

„Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați!”, a declarat Andi Constantin.

Pe lângă videochat, vedeta a menționat că a avut și alte joburi. Bărbatul a spus că s-a întâmplat să aibă și câte două joburi simultan, lucrând chiar și câte 12 ore pe zi. Printre activitățile pe care trebuia să le facă se numără spălatul geamurilor, a podelelor și datul cu mătura în curțile oamenilor. Deși nu este mulțumit de activitățile pe care le-a prestat, acesta este recunoscător pentru persoana care a ajuns să fie. O altă vedetă ce a renunțat la inhibiții este și Loredana Chivu ce a pozat nud în nenumărate rânduri.

De ce este încă singur râvnitul burlac?

Burlacul nu a fost lipsit nici de scandaluri pe plan amoros. Andi Constantin a avut mai multe relații ce nu au avut un final fericit. Bărbatul a fost îndrăgostit de Hannelore de la „Insula Iubirii” ce i-a frânt inima fostei ispite. Pe parcursul emisiunii, cei doi s-au apropiat unul de celălalt, însă din teama de a fi criticată, Hannelore a negat faptul că ar fi fost atrasă de către ispită. 

„Cred că era prea multă presiune la momentul ăla, ca să aibă puterea să spună lucrul ăsta la modul ăsta și cumva, când te fofilezi, cazi mai rău, faci mai multe greșeli decât ar fi trebuit.(…) Teama de expunere, de a fi judecată au fost secundele care au sucit-o.”, a declarat Andi Constantin.

Bărbatul a mai precizat faptul că nu a existat nici o relație între el și Hannelore, însă e adevărat că a existat o conexiune între ei. Acesta a mai spus că nu mai ține legătura cu fosta concurentă. În cele din urmă, femeia a ales să se căsătorească cu logodnicul său Bogdan, însă căsnicia celor doi nu a fost de durată, cei doi divorțând. Ulterior, Andi a fost cucerit de către Simona Bălăceanu, concurentă de la emisiunea „Burlacul”. Deși tânăra l-a atras prin frumusețea și carisma sa, vedeta a ales să o elimine din competiție chiar în marea finală din cauza faptului că se „juca în relație”. La momentul actual fosta ispită este singură și își dorește să își găsească aleasa inimii.

Deși în trecut Andi Constantin a făcut videochat și nu este mândru de alegerea pe care a făcut-o la momentul respectiv, acesta este recunoscător pentru persoana care a devenit. O altă vedetă din România care a decis să o ia spre drumul pozelor nud este și Mihai Trăistariu care în timpul pandemiei și-a deschis cont de OnlyFans.

Adauga un comentariu