Cancan

Ce spune Andreea Bănică despre decesul tatălui său. “L-au lăsat acolo să se zbată, să sufere.” 

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Într-un moment emoționant la emisiunea „În Oglindă” de pe Kanal D2, Andreea Bănică a dezvăluit detalii cutremurătoare despre decesul tatălui său. Cu sufletul deschis, artista a împărtășit cu publicul aspecte necunoscute din trecutul său, oferind o imagine mai personală asupra vieții sale.

Un eveniment care a avut un impact profund asupra vieții Andreei Bănică, atât pe plan personal, cât și profesional, a fost pierderea tatălui său.

Andreea Bănică, despre decesul tatălui său

Cu lacrimi în ochi, Andreea Bănică a rememorat momentul dureros în care a aflat despre dispariția tatălui său. Pregătindu-se pentru o petrecere, artista a fost zguduită de un telefon de la mama sa, care i-a transmis vestea tragică.

„Când l-am pierdut pe tatăl meu, era 19 martie, mă pregăteam să merg la ziua lui Liviu Vârciu. Atunci își sărbătorea ziua. Eu eram îmbrăcată în roșu, aveam o salopetă roșie, mă dădeam cu ruj roșu în oglindă. Atunci am fost sunată de mama mea să îmi spună să vin acasă pentru că tatăl meu a murit. Nu știam povestea, mi-au povestit-o pe drum. Țin minte că am făcut un șoc.

Nu mai în ce împrejurări și cine mi-a dat o pastilă pentru că nu știam ce fac. Lucian a preluat frâiele și totul până acasă. M-a dus acasă la Eforie și mi-am găsit tatăl în sicriu. Mama a început să îmi povestească și sora mea, care a fost cauza morții lui .”, a povestit Andreea Bănică.

Tatăl său a fost lăsat să sufere

Andreea Bănică și-a adus aminte de modul în care tatăl său a părăsit această lume. Artista a dezvăluit că, din cauza lipsei de îngrijiri medicale adecvate, tatăl său a fost nevoit să îndure suferință îndelungată până la deces.

„A fost un accident. A venit băut. S-a certat cu un vecin pe stradă și acea persoană i-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Mama a chemat salvarea.

Salvarea nu a venit la timp, a venit mult mai târziu și nu a vrut să îl ia la spital, spunând că e în stare de ebrietate. Probabil dacă l-ar fi luat, astăzi ar mai fi trăit. L-au lăsat acolo să se zbată, să sufere. Practic s-a lovit la cap și i-a inundat creierul de sânge. Astăzi aș fi luptat până în pânzele albe să îmi salvez tatăl. Cu siguranță că nu aș fi lăsat lucrurile așa.

Atunci eram prea tânără și prea inocentă. ”, a dezvăluit Andreea Bănică despre decesul tatălui său.

Adauga un comentariu