Cultural

Ce spune Andreea Raicu despre viitorul soț și viața de familie. ,,Îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine…”

Publicat: 21 iun. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce spune Andreea Raicu despre viitorul soț și viața de familie. Îmi doresc un partener dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine
Andreea Raicu a avut parte de multe suferințe în dragoste, dar este pregătită să iubească din nou și chiar să se căsătorească.

Multă lume este dornică să afle ce spune Andreea Raicu despre viitorul soț și viața de familie. Vedeta are o carieră de succes, însă a avut parte de multe dezamăgiri și suferințe în dragoste. Fosta prezentatoare s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, însă relațiile s-au încheiat dureros. Iată de ce Andreea Raicu nu s-a căsătorit până la vârsta de 45 de ani și ce calități ar trebui să aibă viitorul partener de viață.

Ce spune Andreea Raicu despre viitorul soț și viața de familie

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în modelling și televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. În ultimii ani, Andreea Raicu s-a retras din lumea mondenă și s-a reinventat pe plan profesional.

Aceasta s-a implicat în mai multe acțiuni caritabile și a devenit managerul unei campanii umanitare care are ca scop ajutorarea femeilor și copiilor aflați în dificultate. Mai mult, Andreea Raicu are propria colecție de haine și bijuterii. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedeta se consideră ghinionistă în dragoste.

Fosta prezentatoare tv a mărturisit că a trecut prin multe suferințe amoroase, iar relațiile de iubire au marcat-o enorm. Vedeta este în prezent singură, însă nu exclude ca pe viitor să își întâlnească jumătatea. Andreea Raicu a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă viitorul soț.

„Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plus valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul.”, a declarat vedeta tv.

De ce vedeta nu s-a căsătorit până la vârsta de 45 de ani

Andreea Raicu nu a avut noroc pe plan sentimental. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă după fiecare despărțire a avut nevoie de ajutor din partea psihologilor. Vedeta a dezvăluit că a trecut prin relații toxice, care au afectat-o enorm.

În prezent, aceasta nu are un iubit, însă își dorește o relație. Fosta prezetatoare regretă că nu este căsătorită și nu are copii, însă este pregătit să iubească din nou și să își refacă viața.

„Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine că să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorința, și nu din nevoie sau gol interior. (…) Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, [căsătoria] e consecința unei relații echilibrate.

Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta. Îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea.”,  a adăugat vedeta.

Andreea Raicu a avut parte de multe suferințe în dragoste, dar este pregătită să iubească din nou și chiar să se căsătorească. Fosta prezentatoare este singură în prezent și se dedică proiectelor sale de succes.

Comentarii
Adauga un comentariu