Actualitate

Ce spune avocatul fostului şef al Poliţiei Locale din Oradea, Paul Kover, care şi-a înjunghiat soţia – VIDEO

Publicat: 15 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune avocatul fostului şef al Poliţiei Locale din Oradea Paul Kover care şi-a înjunghiat soţia - VIDEO
Paul Kover și-a înjunghiat soția. Avocatul acestuia susține că se afla în stare de șoc

Întâmplare halucinantă petrecută în Oradea. În urmă cu câteva zile s-a produs, Paul Kover, fostul şef al Poliţiei Locale din Oradea a recurs la un gest extrem şi, din cauza unor motive necunoscute, acesta şi-ar fi înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit. Avocatul oficialului susţine că în momentul în care a fost găsit se afla în stare de şoc.

Marţi, 12 ianuarie 2021, Kover a fost pus oficial sub acuzare, chiar în momentul în care se afla internat în spital.

„Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 12 ianuarie, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva susnumitului pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, iar prin ordonanţa din data de 12 ianuarie s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 ore”, arată un comunicat transmis, marţi, de prim procurorul adjunct al Parchetului, Gligor Săbău.

Şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit

Acţiunea executată cu sânge rece a marcat chiar şi autorităţile bihorene. Conform declaraţiei medicilor bărbat i-a provocat soţiei multiple leziuni care putea conduce chiar şi la decesul femeii. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism toraco-abdominal prin înjunghiere, hemopneumotorace drept, penumotorace stâng, emfizem sucutanat latero-toracic drept şi hemopneumoperitoneu. Rănile necesită circa 35-40 de zile de îngrijiri medicale.

Tot marţi, Paul Kover a fost externat din spital şi transportat de urgenţă în Arestul Poliţiei Bihor. De asemenea, a fost supus la procesul în care procurorii au propus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, online prin videoconferinţa.

Avocatul lui Paul Kover: „În stare de şoc”

Avocatul angajat de Paul Kover a declarat că fostul şef de Poliţie Locală se afla în stare de şoc.

„Este într-o stare psihică şi medicală care nu-i permite să dea declaraţii. Este într-o stare de şoc. Cel mai probabil se va face o expertiză psihiatrică pentru a se stabili starea lui la momentul incidentului, dacă a avut discernământ, dacă nu a avut, dacă a fost alterat. A fost un incident spontan de neînţeles în condiţiile în care până atunci acest om a avut o conduită ireproşabilă”, a explocat Doseanu.

Omul legii a fost prins după cinci ore de căutări intense

Paul Kover, organul legii care și-a înjunghiat soția a fost găsit după cinci ore de căutări. Acesta s-a ascuns la demisolul unui bloc recent construit, aflat la aproximativ 300 de metri de locul incidentului unde a fost zărit, însă, de mai mulți paznici, care au sunat la numărul unic de urgență 112, sesizând că au un intrus.

Când a fost găsit, bărbatul era plin de sânge şi tremura necontrolat, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Oradea, pentru investigaţii medicale. Individul se automutilase, susțin medicii, care au numărat pe corpul lui peste 20 de înţepături şi tăieturi de cuţit, însă toate superficiale.

Filmarea în care se poate observă comportamentul fostului șef al Poliției Locale Oradea a fost publicată pe internet. Acesta își înjunghie soția în plină stradă, nepăsându-i de soarta femeii, că este propria lui soție sau că este filmat de camerele de supraveghere din imediata apropiere a înfricoșătorului incident.

Sursă video – https://www.ebihoreanul.ro/

Adauga un comentariu