Cancan

Ce spune Cristina Ciobănașu despre noua femeie din viața lui Vlad Gherman. ”Nu vreau să mă lungesc cu vorba”

Publicat: 21 ian. 2020

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în urmă cu mai mulți ani, și au rămas împreună.

Se iubesc, se tachinează, se ajută și se sprijină reciproc, iar fanii sunt extrem de fericiți să-i vadă de fiecare dată unul lângă altul, atât în viața de zi cu zi, cât și pe micul ecran.

În plus, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt nedespărțiți nu doar în viața reală, ci și în seriale, acolo unde au reușit să facă mereu pereche. Lucrurile, însă, par să se schimbe puțin de această dată, pentru că în viața lui Vlad Gherman a mai apărut o femeie.

Nu vă speriați, pentru că nu ne referim la viața de zi cu zi, ci la ceea ce se întâmplă pe platourile de filmare. În curând, la Antena 1, urmează să înceapă sezonul 2 din serialul Sacrificiul, iar producătorii au surprize mari pentru fani. Astfel, se pare că în viața personajului interpretat de Vlad Gherman mai apare o femeie.

Oamenii au sărit imediat și au luat-o la întrebări pe Cristina Ciobănașu, cu privire la ceea ce ar urma să vadă publicul în sezonul 2. Evident că simpatica actriță nu a dat nimic din casă, însă promite surprize mari pentru cei care o îndrăgesc atât pe ea, cât și pe iubitul ei, Vlad Gherman. În plus, frumoasa actriță are doar cuvinte de laudă la adresa noii colegi de platou a iubitului ei, Mădălina Bellariu.

”Am primit foarte multe mesaje în legătură cu apariția mea sau mai bine zis cu “dispariția” mea din sezonul doi 😂 Nu vreau să mă lungesc cu vorba, dar vă rog să mă credeți când vă spun că sunt extrem de fericită să lucrez cu @madalinabellariu. E super talentată, super frumoasă, iar povestea personajului pe care îl interpreteaza o să vă emoționeze din prima clipă și o să vă facă să vă îndragostiți de ea! Pe Amza deja l-a vrăjit, pe bună dreptate! 🙈 Vlad rămane lângă mine, iar Amza…🤫”, a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram.loading...

Adauga un comentariu