Mozaic muzical

Ce spune Dan Bittman despre Revelionul de la TVR. „Este foarte grav ce se întâmplă!”

Publicat: 07 ian. 2021
Dan Bittman, Radu Pietrenu si Mugur Mihaescu de Revelion
Ce spune Dan Bittman despre Revelionul de la TVR în jurul căruia s-a pornit un întreg scandal.

Ce spune Dan Bittman despre Revelionul de la TVR în jurul căruia s-a pornit un întreg scandal. Cântăreţul a fost gazda emisiunii difuzată la cumpăna dintre ani la televiziunea publica. Acum, după toate reacţiile acide, artistul a oferit primele declaraţii.

Dan Bittman a fost invitatul lui Victor Ciutacu în cadrul emisiunii „Punctul Culminant. Artistul a discutat despre programul de Revelion de la TVR1.

Ce spune Dan Bittman despre Revelionul de la TVR

Emisiunea ”Revelion la mine acâş”, cu Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman și George Tănase, a fost criticată pentru ironiile făcute în ceea ce privește regulile impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

În urma acestui show, fel de fel de păreri au fost făcute publice în mediul online. Solistul trupei Holograf s-a declarat surprins şi a spus că nu se aştepta la asemenea reacţii.

”Am fost invitat la acest revelion de la TVR. (Nu cred că e cazul să se constituie comisie pentru acest revelion. Televiziunea Română suferă de multă vreme. În 2010, Televiziunea Română avea o datorie de 180 de milioane de euro, care a fost ștearsă. (…)

Mi-ar fi părut bine ca, în locul unei anchete, să discutăm situația gravă în care se află foarte mulți artiști. TVR are un merituos loc 5 între revelioane, la nivelul bugetului pe care l-a avut. Dacă se dorește schimbarea conducerii TVR, nu e nevoie de o comisie. (…) Hai să nu mai credem că la revelion e mărul discordiei. Se dorește schimbarea conducerii” , a declarat Dan Bittman pentru România TV.

Critici aduse de Dan Bittman

Dan Bittman a vorbit despre Revelionul de la TVR pentru prima dată. Cântăreţul l-a criticat, de asemenea, pe deputatul USR, Iulian Bulai care a afirmat că „TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresă a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.

”Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă. Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a mai spus Dan Bittman.

Radu Pietreanu, reacție tranșantă

Radu Pietreanu a avut o reacție tranșantă la atacurile la care a fost supus de către mai mulți politicieni, în frunte cu deputatul Iulian Bulai, de la USR. Pietreanu l-a provocat pe Bulai la un duel al cunoștințelor general și a punctat: ”prostul nu râde, se enervează”.

”Cât de retardat să fii să ai 150 de posturi gratis și tu să te uiți la TVR? Noi am fost pretextul că USR să se ia de TVR și să o ocupe. Mi-e frică de poliție, după 30 de ani, că va veni să îmi spună că s-au făcut plângeri că au fost parodiați unii. Cuvintele despre măști, despre pandemie, au fost spuse de personaje, de Leana, de Costel.

Prostul nu râde, se enervează. Asta nu o să o auzi la Bulai. Îl invit la orice emisiune de genul ”Câștigă România”, eu și el, să vedem cine e mai bun. Nu mi-a dat nimeni un leu când am fost bolnav de cancer ca să mă vindec și mi-am vândut casa.”, a declarat Radu Pietreanu.

Comentarii
  • Mie mi-a placut foarte mult REVELIONUL cu VACANTA MARE, BRAVO LOR CA STIU SA NE MAI A DUCA ZIMBETUL PE BUZE. In rest, celelalte programe de revelion doar…… muzica populara, productie IOC. Sa ne futem pe USR SI MAI INTAI PE PROSTUL PROSTUL DE BULAI AL USR-ULUI care face dictatura in romania idiotul lASA CA IESIM IN STRADA CA VEDEM CA USR-UL CRIMINAL NE OMOARA. AAAAAAAAAAAA SINT INTERESE USR VREA FOTOLIII LA TVR VREA SA ACAPAREZE TVR, DAR NOI PLATIM TOTI BANI LUNAR PENTRU TVR , TVR ESTE AL ROMANIEI NU A LUI EXCROC BULAI PROST MAFIOT CA TOTI USR-ISTII

  • Cenzura comunista …. de la USR COMUNIST.SOCIALIST SECURIST+ ca USR vrea sa preia Consiliul de Administratie al TVR ca iese banul urias la buzunarul USR-ISTILOR vanzatori de tara. Bulai sa se duca in piz-da ma-si daca nu-i convine si sa ne lase tvr-ul in pace, fara cenzura comunista usr-ista. jos coalitia USR care ucide romanii si distruge Romania

  • Daca nu te-a intrebat Bulai,te intreb eu si iti fac si o sugestie ca sa ai din ce trai:la munca,la autostrazi,in agricultura,in constructii se castiga bine etc. Ce zici Bitman(ti-i tras si un al doilea „t” ca sa fii mai interesant!),te bagi???.Sper ca la prima aparitie in public sa-ti primesti huiduielile de rigoare si sa ti se umpla frigiderul ca sa ai din ce trai.Rusine sa-ti fie!.

  • Cu Neomarxisttii USR nu mai avem cultura, democratie doar CENZURA COMUNISTA, JAFUL ROMANIEI DE HOTII USR-ISTI , DISTRUGEREA ROMANILOR spune:

    Da du-te tu USR-istule in mata de analfabet, hot usr-ist comunist, securist neomarxist du-te tu analfabetule hot securist usr-ist la munca in agricultura constructii, autostrazi si in ft mata care te a ejectat un bou . CENZURA LA PRESA IN ROAMANIA???????? NEOMARXISTII COMUNISTI USR SA DISPARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DACA IESIM TOTI IN STRADA SI STRIGAM HOTII ANALFABETII COMUNISTII SECURISTII JOSSSS USR care vrea sa vanda tara si sa distruga de tot Romania romanii si democratia . Idiot securist USR-IST CENZURA HA? Cine a scris baaaaaaaaaa analfabetule poezia ,, Catelus cu parul cret,, ?????? recitat de Revelion de VACANTA MARE?????Nu stii idiotule pentru ca esti un analfabet USR-ist, nu stiam ca aceasata poezie este interzisa in Romania si trebuie cenzurata de voi hotilooooooooooor , hotilorrrrrrrrr hotilorrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Bulai in ma-sa care l-a cacat ii transmit si in public . Ne interzice noua la toata Romania o emisiune ca Vacanta Mare de Revelion??????? Cine kakatul ma-ti esti SA PUI CENZURA COMUNISTA PE O EMISIUNE CARE NU A GRESIT CU NIMIC ca romanii au dat voturile si tot romanii vor iesi in strada sa dea jos mizeria USR, MACAR NU VA TACE MECLA

  • Sinceritatea opiniei seamana cu o amenintare? Daca tot avem o problema lasati oamenii sa decida fiecare pentru el care ar fi solutia cea mai pretabila in mod individual … si lasati manipularea asta jegoasa mascaricilor

Adauga un comentariu