Cultural

Ce spune Deea Maxer despre presupusul amant. Mara Bănică a dat tot din casă

Publicat: 31 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Deea Maxer despre presupusul amant. Mara Bănică a dat tot din casă
Mara Banica a rupt tacerea cu privire la presupusul amant al Deei Maxer

Deea Maxer a purtat o discuție cu Mara Bănică cu privire la presupusul amant. Faptul că Dinu Maxer și fosta lui parteneră de viață au ajuns la divorț a luat prin surprindere pe toată lumea. Aceștia nu au dorit să ofere mai multe detalii despre această ruptură, însă gurile rele au lansat pe piață o serie de zvonuri.

Cel mai recent face referire la faptul că Deea și-ar fi lăsat familia pentru un medic de familie.

Ce spune Dinu Maxer despre ruptura de Deea

După ce în mediul online s-a tot vehiculat faptul că Deea ar fi avut un amant, Dinu Maxer a ales să rupă tăcerea și să facă primele declarații publice. Cântărețul a precizat faptul că ruptura a avut loc cu multe luni în urmă, însă, cu toate acestea, el a sperat într-o împăcare până în ultima clipă.

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea(…) La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică (…) Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva. Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu (…)”, a dezvăluit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Mara Bănică a dat tot din casă

Mara Bănică a dat cărțile pe față și a dezvăluit tot ce a vorbit la telefon cu Deea Maxer. Jurnalista a auzit și ea zvonurile potrivit cărora fosta soție a lui Dinu Maxer ar avea o legătură cu un medic estetician.

„Eu am vorbit ieri cu el, iar cu Deea am vorbit până acum două minute, înainte să intru la tine în emisiune. Vrei să-ți zic ce mi-a zis Deea? Am întrebat-o dacă vrea să spună ceva despre asta și mi-a zis așa >

Au scris anumite ziare că se subînțelege motivul pentru care ei s-au despărțit, că Deea ar avea pe cineva și acel cineva ar fi un doctoraș cu care e pozată pe Instagram și că la o primă vedere îți dai seama foarte ușor de faptul ăsta (n.r.: de chimia dintre Deea Maxer și medic). Ziarele scriu treaba asta, noi nu știm dacă e adevărat, dar dacă ar fi adevărat pe mine personal m-ar întrista, și vrei să-ți zic de ce? Pentru că eu pot accepta că, într-o relație, doi oameni nu se mai iubesc și când eu nu te mai iubesc vin și-ți spun: Nu te mai iubesc, nu mai sunt fericită, hai să ne despărțim. Dar nu aștept, să stau lângă tine și să-mi apară un alt Făt-Frumos și abia după să ne despărțim. Asta mi se pare un pic incorect, dar o fi adevărat”, a dezvăluit Mara Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Gabriela Cristea, despre divorțul dintre Dinu și Deea Maxer

Gabriela Cristea este prietenă apropiată cu Dinu și Deea Maxer. Prezentatoarea TV a rămas surprinsă, atunci când a aflat că artistul și mama copiilor săi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

”Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a spus Gabriela Cristea, pentru Spynews.ro

Adauga un comentariu