Cultural

Ce spune Denis Roabeș despre soția sa, Bianca, după 5 ani de relație. ,,Este o sursă infinită de inspirație și dragoste pentru mine…”

Publicat: 15 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Denis Roabeș despre soția sa Bianca după 5 ani de relație. Este o sursă infinită de inspirație și dragoste pentru mine
Denis Roabeș și Bianca formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Multă lume este dornică să afle ce spune Denis Roabeș despre soția sa, Bianca, după 5 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în mare secret și își țin povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Solistul trupei The Motans radiază de fericire alături de femeia care i-a cucerit definitiv inima și îi este alături de atâta timp. Iată cum a cunoscut-o Denis Roabeș pe frumoasa lui parteneră de viață.

Ce spune Denis Roabeș despre soția sa, Bianca, după 5 ani de relație

Denis Roabeș este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul cu vocea deosebită și energia sa debordantă. Solistul trupei The Motans se bucură din plin de admirația publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Denis Roabeș se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție, Bianca.

Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, iar anul trecut s-au căsătorit în mare secret. Artistul are doar cuvinte de laudă pentru partenera sa și recunoaște că aceasta îl inspiră în muzică. Denis Roabeș nu ezită să își răsfețe soția ori de câte ori are ocazia și se consideră un bărbat norocos pentru că și-a întâlnit marea dragoste.

,,Bianca este o sursă infinită de inspirație și dragoste pentru mine, și da, datorită ei s-au născut mai multe piese marca The Motans. Nu pot să zic care piese anume, prefer să păstrez în secret acest aspect. (…) Nu cred că avem un stil anume de a petrece timpul împreună. Cuvântul-cheie este „împreună”, putem petrece timpul liber în cele mai diverse moduri, atât timp cât noi suntem bine. Când suntem noi doi, nu prea mai contează nimic, pentru că deja plecăm din punctul în care suntem fericiți. Câteva dintre pasiunile noastre comune ar fi serialele, city break-urile, cărțile, ceaiurile și Formula 1.”, a mărturisit acesta.

Juratul de la ,,Vocea României” reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Acesta și frumoasa Bianca formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondneă. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socialziare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cum a cunoscut-o artistul pe partenera sa de viață

Denis Roabeș și-a cunoscut soția la un concert de-al său, iar prima lor întâlnire a fost una atipică, cei doi cumpărând mâncare și băutură de la o benzinărie. Artistul recunoaște că este un romantic și o surprinde pe iubita sa cu gesturi tandre și cadouri inedite. Denis Roabeș a dezvăluit recent cum a cunoscut-o pe femeia care i-a cucerit inima.

,,Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.

Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp.Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă.”, a declarat solistul trupei The Motans.

Denis Roabeș și Bianca formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie fericită, dar preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Adauga un comentariu