Cultural

Ce spune Dragoș Bucur despre soția sa, Dana Nălbaru, după 18 ani de căsnicie. ,,E destul de complicat…”

Publicat: 14 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Dragoș Bucur despre soția sa Dana Nălbaru după 18 ani de căsnicie. E destul de complicat
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Multă lume este dornică să afle ce spune Dragoș Bucur despre soția sa, Dana Nălbaru, după 18 ani de căsnicie. Cei doi au o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți. Cu toate acestea, au avut parte de multe momente grele pe plan personal, iar cu ani în urmă au decis să își schimbe religia. Iată ce spune Dragoș Bucur despre suferințele din viața privată.

Ce spune Dragoș Bucur despre soția sa, Dana Nălbaru, după 18 ani de căsnicie

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie fericită și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Deși se dedică în totalitate vieții de acasă, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au recunoscut că nu reușesc să petreacă suficient timp doar ei doi. Cu toate acestea, secretul căsniciei lor fericite constă în comunicare și multă înțelegere.

,,Dana și-a dedicat majoritatea timpului copiilor, asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi mult timp alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei. E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta.”, a declarat juratul de la Românii au talent.

La rândul ei, Dana Nălbaru are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită.

,,Ne merge bine pentru ca suntem prieteni în primul rând, comunicăm foarte bine, ne iubim foarte mult. Suntem doi oameni care se iubesc foarte mult și au aceleași principii de viață.”, a mărturisit aceasta.

Și Andi Moisescu are o familie frumoasă cu care se mândrește. Acesta are o căsnicie fericită de mulți ani cu Olivia Steer și se bucură din plin de rolul de tată.

Motivul pentru care Dragoș Bucur și partenera sa și-au schimbat religia

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au luat o decizie surprinzătoare în urmă cu câțiva ani. Cei doi și-au schimbat religia și s-au pocăit, iar de atunci aceștia au mărturisit că și-au găsit echilibrul în toate.

,,Viața mea este plină de miracole. Serios, am o viață plină de minuni. Sunt cine sunt azi datorită deciziilor luate de-a lungul vieții. Nu aș schimba nimic, de teamă să nu influențez prezentul. Sunt mulțumit de viața pe care o am, cu bune și rele. (…) Nu am frici, iar atunci când simt că se înfiripează vreuna, fac exact lucrul de care începe să îmi fie teamă.”, a mărturisit acesta.

Dana Nălbaru a explicat motivul pentru care a ales să își schimbe religia și a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa de când s-a pocăit.

,,La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel că în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.”, a precizat fosta artistă.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți. Aceștia își țin planul personal departe de ochii curioșilor și evită să vorbească despre viața lor privată.

Adauga un comentariu