Cancan

Ce spune Iuliana Marciuc despre presupusa idilă cu Ioan Neculaie. “A înşela înseamnă să…”

Publicat: 02 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce spune Iuliana Marciuc despre presupusa idilă cu Ioan Neculaie. A înşela înseamnă să
Iuliana Marciuc a vorbit despre presupusa relație cu Ioan Neculaie

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Iuliana Marciuc a răspuns la diverse întrebări, inclusiv despre Ioan Neculaie. Vedeta a dezvăluit informații surprinzătoare după mai mult de două decenii petrecute alături de Adrian Enache.

Prezentatoarea TVR a discutat despre infidelitatea într-un cuplu și a clarificat dacă l-a înșelat sau nu pe soțul său.

Iuliana Marciuc, despre presupusa idilă cu Ioan Neculaie

Prezentă în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Iuliana Marciuc a răspuns la diverse întrebări, inclusiv despre Ioan Neculaie.

„Pe de altă parte, nu știm dacă atunci când Adrian Enache spunea despre dumneavoastră că sunteți veșnic neliniștită făcea aluzii la presupusa dumneavoastră idilă cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov.  Cert este că despre relația dumneavoastră cu omul de afaceri grec Mihalis, Adrian Enache a spus așa: „Când m-a înșelat Iuliana, am luat-o ca atare. Prin ziare apărea împreună cu un grec, și eu la ora aia o sunam și îi cântam muzică grecească”. Urmează întrebarea. De câte ori ați înşelat?”, a spus Denise Rifai.

„Cu Ioan Neculaie am avut o relație foarte frumoasă și o mai avem în continuare de prietenie datorată prezenței mele la Cerbul de Aur mai mulți ani la rând, la început în calitate de prezentator, apoi de realizator. Apoi, cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în niciun caz ea nu s-a finalizat așa cum a relatat presa. Da, e adevărat că Adrian continua să îmi cânte. A fost o scurtă perioadă de timp cu muzica grecească pe care o cânta, dar și acum continuă să cânte”, a răspuns Iuliana Marciuc, care a explicat ce înseamnă pentru ea a înșela: „Atunci când cu sufletul te duci în altă direcție și eu nu am făcut acest lucru niciodată!”.

Iuliana Marciuc a spus de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache

Iuliana Marciuc trăiește cu Adrian Enache de mulți ani, relația lor începând de pe vremea când artistul era căsătorit. Ea a vorbit despre viața de amantă, dezvăluind că cel mai greu era de sărbători, deoarece Enache era la familie, iar ea singură.

 Iuliana Marciuc a vorbit și despre faptul că l-ar fi înșelat pe Adrian Enache cu un om de afaceri grec.

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a menționat Iuliana Marciuc.

În cadrul aceleiași emisiuni, Iuliana Marciuc a vorbit și despre presupusa relație cu Ioan Neculaie.

Comentarii
  • Amenta unui om insurat si cu copii .. isi inseala apoi amantul cu un om de afaceri si apoi ii inseala pe ambii cu un grec .. apoi daca imbraca toata poveste in libidilosenii cu „suflete” si „inimi” nu mai un curvasareala gretoasa cu care ar trebui sa te rusinezi ci totul devine o poveste de laudat la TV.

Adauga un comentariu