Actualitate

Iuliana Marciuc, în vacanță fără Adrian Enache. De cine a fost însoțită prezentatoarea TV

Publicat: 03 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iuliana Marciuc în vacanță fără Adrian Enache. De cine a fost însoțită prezentatoarea TV
Iuliana Marciuc și partenerul ei nu sunt împreuină în vacanță, deoarece Adrian Enache are multe concerte pe Litoral, în această perioadă

Îndrăgita prezentatoare Iuliana Marciuc a plecat în vacanță, pe Coasta Amalfitană, dar fără tatăl fiului ei, Adrian Enache. Motivul este legat de faptul că partenerul ei de viață are multe concerte în această perioadă pe Litoral. Astfel, Iuliana Marciuc a ales să fie însoțită de câteva prietene dar și de băiatul ei, David.

Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de admirația publicului și a colegilor de breaslă. La vârsta de 55 de ani, aceasta este mama unui băiat în vârstă de 17 ani pe care îl are cu Adrian Enache.

Iuliana Marciuc, în vacanță fără Adrian Enache

Iuliana Marciuc l-a lăsat pe Adrian Enache acasă și a plecat în vacanță însoțită de fiul ei, David, și câteva prietene bune. Prezentatoarea TV a ales ca destinație Italia, mai exact Coasta Amalfitană, și se declară extrem de încântată de aceste locuri. În tot acest timp, Adrian Enache are concerte pe litoral și pregătește proiectele pentru lunile următoare.

„Cea mai frumoasă vacanță pe Coasta Amalfitană, mai ales că mă însoțesc câteva prietene bune și David. O zi pe mare și în Capri… ce poate fi mai minunat”, a scris Iuliana Marciuc pe rețelele de socializare.

Vedeta este încântată că acesta o însoțește în călătorii, pentru că știe că va veni momentul când băiatul va dori să meargă doar cu prietenii săi.

„Ne bucurăm că David face încă vacanţele cu noi şi grupul nostru de prieteni. La 17 ani cred că este norocos pentru că a avut deja mai multe roluri principale în scurtmetraje, atât pentru absolvenţi UNATC, cât şi în proiecte ale Academiei de Film şi Televiziune Buftea”, a mai spus prezentatoarea TV.

Fiul Iulianei Marciuc cochetează cu actoria

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au o relație de mai bine de 25 de ani, din care a rezultat un băiat, pe nume David. Adolescentul are în prezent 17 ani și cochetează cu actoria. David a moştenit din plin veleităţile artistice ale părinţilor săi. Mezinul celebrului cuplu se mândrește deja, la vârsta pe care o are, cu apariția surpriză din superproducția Netflix, „Wednesday”, serial regizat de legendarul Tim Burton.

„David a făcut figurație într-un film de mare succes și s-a bucurat și ne-am bucurat și noi să-l vedem în două cadre, ceea ce este extrordinar pentru că a fost unul dintre cei 200 de elevi ai școlii Familiei Adams.

Apoi a făcut un scurtmetraj la Academia Studiourile Buftea și am fost la lansare înainte de Anul Nou, ceea ce a fost într-adevăr o bucurie pentru noi. Evenimentul a avut loc într-un mall, lansare, frumos, cinematograf”, a mai declarat Iuliana Marciuc.

Adauga un comentariu