Actualitate

Ce spune jurnalistul H.D.Hartmann despre interdicţiile pe care le vor da americanii Africii, la BZI LIVE: „Nu cred că alt stat, inclusiv cel nazist, a sancţionat atâtea popoare, țări şi persoane fizice cum au sancţionat SUA” – VIDEO

Publicat: 01 nov. 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Ce spune jurnalistul H.D.Hartmann despre interdicţiile pe care le vor da americanii Africii la BZI LIVE Nu cred că alt stat inclusiv cel nazist a sancţionat atâtea popoare țări şi persoane fizice cum au sancţionat SUA - VIDEO
Statele Unite ale Americii vor aplica sancțiuni dure oricărui Executiv african care are relații cu Federația Rusă

Jurnalistul H.D.Hartmann a discutat ieri, 31 octombrie 2022, la BZI LIVE despre interdicțiile pe care le vor da americanii Africii. Analistul politic susține că este de-a dreptul aberant să interzici unei țări să facă comerț cu o alta, doar că nu respectă ce doresc SUA.

Legea la care se face referire este: „Legea de combatere a activităților maligne ale Rusiei în Africa”. În document se arată faptul că Statele Unite ale Americii vor aplica sancțiuni dure oricărui Executiv african care are relații cu Federația Rusă. Națiunile africane s-au arătat nemulțumite de această normă.

” Să îndrume Secretarul de Stat să elaboreze și să prezinte Congresului o strategie și un plan de implementare care să sublinieze eforturile Statelor Unite de a contracara influența și activitățile maligne ale Federației Ruse și ale împuterniciților săi în Africa și în alte scopuri.

Este sentimentul Congresului că Statele Unite…

(1) ar trebui să evalueze în mod regulat amploarea și amploarea influenței și activităților Federației Ruse în Africa care subminează obiectivele și interesele Statelor Unite; și

(2) determinați cum—
(A) să abordeze și să contracareze astfel de influențe și activități în mod eficient, inclusiv prin programe de asistență externă adecvate ale Statelor Unite; și

(B) să tragă la răspundere Federația Rusă și guvernele africane și oficialii acestora care sunt complici în sprijinirea unei astfel de influențe și activități maligne. (…)” se arată în textul legii care poate fi consultat pe site-ul oficial al SUA la adresa: https://www.congress.gov/bill/117th-congress/house-bill/7311/text

Ce spune H.D.Hartmann despre interdicţiile pe care le vor da americanii Africii

Analistul politic H.D.Hartmann afirmă că politica americană a degenerat și este de-a dreptul halucinant să mergi pe premisa „dacă nu sunteți cu noi, sunteți împotriva noastră”. De asemenea, nu poți încălca suveranitatea unui stat și să-i interzici să nu aibă relații cu Rusia, când ei nu au absolut nicio legătură cu războiul din Ucraina.

„De vreo 50 de ani politica americană a degenerat în acest tip de patternalism violent, dacă nu faci ce spune Washington este rău. Nu cred că alt stat, inclusiv cel nazist, a sancţionat atâtea popoare, țări şi persoane fizice cum au sancţionat SUA. Este o armă. Trebuie să înţelegem că în psihologia americană s-a dezvoltat un cancer, ei susţin că ştiu mai bine ca noi şi dacă nu suntem cu ei, suntem împotriva lor. Nu trebuie toată lumea să creadă în visul american. El nu mai există de mult. Mulţi au fost interzişi de către democraţia americană. Acest tip de cotropire americană se manifestă la nivel internaţional. Continentul a fost creştinat prin forţă. Dacă vrei să ai relaţii cu Rusia, vine unul şi zice că nu ai voie. Nu se trezea niciun congress man înainte. Americanii sunt toţi o apă şi un pământ din toate punctele de vedere. Vedem manifestările lor. Nu au un element civilizator ca să-i definească ca naţiune”, a transmis H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

H.D.Hartmann: ”Fac legi cum vor și sancționează și oameni care au murit”

Profilerul H.D.Hartmann a adus aminte în ediția BZI LIVE de faptul că SUA nu este dreaptă și democrată deoarece Joe Biden, atunci când era vicepreședintele SUA, s-a dus la Kiev pentru a șantaja președintele Ucrainei. Totul a fost instrumentat pentru a-l scăpa pe fiul său de un proces.

De asemenea, Hartmann afirmă că nu poți sancționa familia unui om care are legături cu Rusia, SUA neavând niciun drept. Nu în ultimul rând, analistul politic a menționat că America a ajuns să sancționeze până și persoane care erau decedate, din cauză că ei nu verificau listele.

„Congresul a ajuns un instrument, unde toţi fac o lege şi dacă lui nu-i place că fiul său nu a făcut bani în Africa, atunci bagă ca ei sunt anti-americani şi trebuie sancţionaţi. Să nu uităm că Joe Biden s-a dus şi a şantajat la Kiev, cu privire la un împrumut şi dacă nu-l dă jos pe procurorul general al Ucrainei care-l ancheta pe fiul său. Atunci când ai un preşedinte ca Joe Biden şi spui clar că ăla era anchetat. În România, când cineva protesta, DNA deschidea un dosar penal şi-l ţinea 10 ani. În Ucraina s-a dus el vicepreşedintele SUA şi a şantajat Ucraina.

Au sancţionat oameni care au murit, una dintre cele mai mari soprane ale lumii că nu a zis nu ştiu ce împotriva războiului din Ucraina. Ea este de 15 ani în straintate. A venit câte un nemulţumit de asta, congress man, şi a băgat aşa propuneri d-astea. S-a ajuns la momente de anarhie în congresul american. E foarte grav. Arogarea de a fi tu dreptul stăpânul democraţiei, tu SUA, va crea în următoarele decenii un război mondial împotriva SUA. Cum să nu dea voie Africii să aibă relaţii cu Rusia, dă cine este tu SUA? Acum 300 de ani fugăreai africanii din savane şi-i trimiteai sclavi pe plantaţie. Eu nu ştiu la ora actuală unde vor ajunge. Cum a fost şi cu Dragnea, să o sancţioneze pe faţa lui că era în SUA. Doamne fereşte. Nu e un fenomen natural, ci artificial. Sunt regizate şi foarte bine conduse. Africa ce să zică, cum să nu aibă voie. Da SUA e noul URSS? Voi trebuie să răspundeţi pentru legile rasiale care şi astăzi există în SUA. În anii 60 Kennedy punea elevii negri să-i ducă la şcoală că le închidea uşa în nas. Cum să pedepseti ţările africane, ce politici maligne?”, a mai adăugat H.D.Hartmann.

H.D.Hartmann: ”Dau legi congresmenii care nu au citit nimic în viața lor”

În continuarea dialogului său, Hartmann a menționat că în congresul american sunt persoane care dau legi, deși unele dintre ele nu au terminat nici măcar liceul.

„Falsurile istorice duc la sancţiuni. Vin unii care nici nu au terminat liceul şi nu a citit nimic şi că familia nu a făcut bani, acuza ţara respectivă de păcatele lumii. Nu au ce să mai pună pe liste, i-au luat pe toţi. Nepoţii lui Lavrov au fost puşi pe listele ultimului pachet de sancţiuni. Nepoţii au 3 ani, respectiv 5 ani. Nu sunt ai lui, sunt de-ai lui frate-su. Nu are nicio treabă, el e inginer, sta departe, nu l-a interesat America. Copiii lui sunt pe listă. Această tentaţie uluitoare faptul că şantajezi lumea cu bombele tale nucleare şi aceasta slugărnicie a ecosistemului creat. S-au format slugile astea care spun că te-a sancţionat SUA. Şi? Nu mai dorm noaptea, nu mai ştiu să fac mămăligă? Dintre nefericiţii ăia din congresul american, dacă îi cauţi, vreun nepot preferat nu a putut să facă bani şi a zis că bagă ei sancţiuni. Nu tot ce se întâmplă în lume este datorită Rusiei sau Americii. Mai sunt oameni cu cultura care au aflat dictatura din SUA, non democraţia şi minorităţile”, a mai spus jurnalistul.

În altă ordine de idei, Hartmann afirmă că America discută despre dreptate și democrație, când SUA au cea mai mare populație în penitenciare din lume, iar 70 la sută din persoane sunt de culoare neagră.

„Raportul din penitenciarele SUA arată că 70 la sută sunt negri. Dacă asta spune că SUA este drept şi democrat atunci nu înţelegi ce e aia egalitate, stat de drept şi democraţie. Ai 70 la sută din cea mai mare populaţie din penitenciare populaţie neagră. Ai probleme. Da vine americanul şi zice că dacă nu mă vrei pe mine, te sancţionez. Ultimul pachet de sancţiuni este hilar. Nu are nicio valoare. Pe aia nu-i interesează. Copilul ăla de 5 ani să fie sancţionat de SUA. Ăla nu ştie să citească, e la vârsta desenelor animate şi vine un frustrat din congresul american”, a conchis Hartmann.

Așadar, H.D.Hartmann se arată revoltat de interdicţiile pe care le vor da americanii Africii, în contextul războiului din Ucraina.

Comentarii
  • E remarcabilă aplecarea lui hartmann față de politica US precum și grija excedentară față de mamaia rusia.
    Pare un troll al propagandei sovietice.

  • Rusia demonstrează că este imună la evoluție. Au trecut 100 de ani degeaba. Nu e în stare decât să ucidă și să fure.

  • SUA mai are un oarecare control in fluxurile financiare. In economia reala a decazut mult. Are de 7 ori mai putini angajati in industria manufacturiera decat China, si de 2,3 ori mai putini decat UE. Aberatiile ideologice gen woke, lbgt, et jusdem farinae i-au slabit moral, social si intelectual. Pur si simplu se baga singuri in fundaturi fara speranta.

  • Hai lăsați propaganda sovietică. Versurile lui Codrin sunt recitate și de Putin.
    Intre libertatea haotica vs mobilizarea, extragerea din societate a unor oameni cu scop definit pentru a fi trimisi carne de tun, cred ca ar trebui sa realizati si singuri in ce tabără se află debilii.

  • Ganditorule deziderativ, nu stiu ce spune Putin. Stiu ce spune BM. Asta-i realitatea, relatata si in presa internationala, pe care presa noastra o ignora. Daca realitatea nu-ti este pe plac si vrei s-o inlocuiesti mental cu minciuni convenabile, asta-i fix treaba ta.

    Si n-ai nici un drept sa dictezi altuia cum sa gandesca si ce sa scrie. Asta-i fix treaba lui.
    Dar daca totusi crezi ca ai dreptul, atunci incepe cu J.Borrell, care a declarat ca : ‘our prosperity was based on China & Russia’: Cheap energy, low-paid labor, big market.

    Cheers!

Adauga un comentariu