Actualitate

Ce spune Marcel Ciolacu, liderul PSD, despre data alegerilor locale şi parlamentare

Publicat: 05 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Marcel Ciolacu liderul PSD despre data alegerilor locale şi parlamentare
data alegerilor locale şi parlamentare

Data alegerilor locale şi parlamentare! Marcel Ciolacu, liderul PSD a vorbit astăzi, 6 iunie 2020, în cadrul unui interviu realizat la DcNews despre o dată probabilă a alegerilor parlamentare şi locale.

Liderul PSD a evitat să spună o dată specifică şi a declarat că se va consulta cu Raed Arafat despre evoluţia epidemiei.

Data alegerilor locale şi parlamentare! Marcel Ciolacu, liderul PSD vrea să corecteze gafa făcută de Guvern

Marcel Ciolacu a afirmat faptul că social democraţii vor corecta gafa Guvernului PNL, gafa legată de data alegerilor locale şi parlamentare. Liderul PSD a explicat că Parlamentul va veni cu o lege care va fixa data alegerilor locale dar şi pe cele parlamentare. Desigur, Marcel Ciolacu a afirmat că legea va avea şi anumite amendamende dacă specialiştii considera că la data invocată nu se pot organiza alegeri locale şi parlamentare în condiţii de siguranţă.

”O să rezolvăm această nouă gafa a guvernului liberal. Eu aş vrea să venim în lege şi cu data alegerilor. Cu un amendament în cazul în care experţii, nu neapărat Guvernul, spun că încă există pericol pentru populaţie, să poată să fie prelungit. Alegerile trebuie ţinute. Mandatele expiră. Trebuie să intrăm într-o normalitate”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a evitat să avanseze o data exactă a alegerilor locale şi parlamentare

Marcel Ciolacu a evitat să spună o dată anume în care alegerile locale s-ar putea desfăşura în condiţii sanitare optime. Întrebat dacă există o posibilitate că alegerile locale şi parlamentare să aibă loc anul viitor, liderul interimar al PSD a evitat şi de această dată să ofere un răspuns clar.

”Cand nu mai exista niciun pericol asupra populaţiei. Eu săptămâna viitoare o să încerc să am o dscutie cu specialiştii. Nu vă ascund că discut des cu dl Arafat şi în domeniul de sănătate şi în domeniul legislativ. O să încercăm să ne informăm cât mai bine”. a conchis Marcel Ciolacu, lider interimar PSD.

PSD negociază pentru formarea unei coaliţii de stânga pentru alegerile locale şi parlamentare

Partidul Social Democrat doreşte să formeze o coaliţie de stânga pentru alegerile locale şi cele parlamentare. Conform surselor politice, coaliţia de stânga ar urma să fie formată din ALDE, PSD, Pro România, PSDI şi chiar UNPR. Nu se cunosc cu exactitate stadiul negocierilor, dar intenţia este de a câştiga alegerile locale şi pe cele parlamentare şi de a stabili un nou pol de putere în România.

Adauga un comentariu