Local

Ce spune Mihai Chirica despre dosarul Skoda: Nu voi candida la nicio funcţie politică

Publicat: 28 ian. 2021
Mihai Chirica, primarul Iașului
Mihai Chirica, primarul Iașului, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu în dosarul „Skoda“

În conferinţa de presă susţinută de primarul Mihai Chirica s-a adus în discuţie şi dosarul Skoda în care acesta are calitatea de inculpat.

Primarul Iașului le-a explicat celor prezenţi la faţa locului dar şi celor care au urmărit transmisia live video faptul că nu va candida la nicio funcţie politică şi că dosarul Skoda este unul vechi, iar o instanță a conchis deja că nu există niciun prejudiciu.

Primarul Mihai Chirica: Nu voi candida la nicio funcţie politică

Edilul municipiului Iași, Mihai Chirica, a explicat faptul că, odată cu noua calitate pe care o are, acesta nu va candida la nicio funcţie politică în interiorul partidului. Acesta le-a explicat celor care au urmărit transmisia ca dosarul este unul mai vechi şi că în 2020 atunci când a intrat în PNL nu purta această greutate:

În 2020, în luna mai când am ajuns în PNL purtăm cu mine această greutate. Se petrece din 2014. Nu voi abdica de la principiile mele. Nu voi face niciun pas lateral, niciun pas în spate şi nici piruiete politice. Voi merge în continuare pe principiile mele. Cât timp pe instanţele din România va fi un dosar în care eu am calitatea de inculpat, chiar dacă voi pleda nevinovat, nu voi candida pentru nicio funcţie politică. Este imoral. Îmi voi duce crucea şi nu voi candida pentru nicio funcţie politică. Atâta timp cât voi putea duce o atingere a acestui partid nu voi face nimic. Este imoral să candidezi pentru funcţii politice. a declarat într-o conferință de presă, Mihai Chirica.

Ce spune Mihai Chirica despre o eventuală demisie

Mihai Chirica a adus în atenţia publică şi discuţia despre o eventuală demisie. Acesta a spus că dosarul nu este legat de corupţie iar mai multe instanțe au explicat deja că el nu a prejudiciat Primăria Iași cu niciun cent. Din aceste considerente, va duce la bun sfârşit mandatul câştigându-l cinstit:

Din punct de vedere administrativ, acest dosar nu este legat de corupţie, mi-am câştigat mandatul cinstit şi pledez pe prezumţia de nevinovăţie. Îmi voi vedea de mandat şi voi munci. Pentru cei care aplaudă la această dată, le spun doar că în anul 2024, acest dosar nu va mai fi. Ori judecata va fi încheiată ori se va prescrie. În 2024 voi începe o competiţie politică în care le voi demonsta că se înşală. Este normal şi cinstit să fac aceste precizări. Nu este o situaţie foarte bună pentru mine dar este o situaţie de fapt.

Comentarii
  • pe dracu il asteapta nichita, nu va bucurati atata ca va da bucuria in scarba, apa de ploaie, dosarul asta, chirica nu are nici o vina , mai bine vedeti-va voi care va bucurati de unul si de altul vedeti-va de dosarele voastre penale care explodeaza acus, surpriza daca nu stiti

  • Cata lipsa de bun simt la acest hot notoriu!O sa vezi cand vei fi alaturi de seful tau NICHITA,caci I/ai imprumutat metehnele de HOT. Pleaca odata din functie caci ai distrus INTELECTULITATEAIASULUI.Rusine sa/ti fie,daca omai ai AFURISITULE de HOT notoriyuceesti. Balban Gh.Barlad

Adauga un comentariu