La psiholog

Ce fel de nas ai? Iată ce spune acesta despre personalitatea ta!

Publicat: 21 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce fel de nas ai Iată ce spune acesta despre personalitatea ta

Ce spune nasul tău despre personalitate? Cu toții avem unul și toate sunt puțin diferite: nasurile noastre. Unii oameni il urăsc atât de mult incât merg la chirurg pentru a efectua o intervenție chirurgicală plastică; alțora le place atât timp cât… funcționează.

Sună ciudat, însă, conform acestui studiu, forma nasului tău poate dezvălui multe despre personalitatea ta. Este ceea ce au descoperit cercetătorii de la Universitatea Ben-Gurion din Israel. Privește-te în oglindă și apoi privește imaginea de mai sus. Care este forma nasului tău?

Ce spune nasul tău despre personalitate?

Nasul nubian: oamenii creativi și curioși au un nas nubian. Sunt optimiști și sunt deschiși la viață. Sunt foarte sociali și adesea au un grup de prieteni foarte interesant.

Nas grecesc: persoanele cu nas grecesc sunt ceva mai rezervate. Le este greu să își arate emoțiile și nu le place să fie centrul atenției. Sunt oameni fideli, cu un punct de vedere pragmatic și puteți conta pe ei.

Nasul humpback: acesta are o (mica) umflatura la jumătatea drumului. Persoanele cu acest tip de nas sunt foarte ambițioase și orientate spre scopuri. Adesea au convingeri și principii puternice pe care le apără cu ardoare.

Nasul aquilin: Oamenii cu un nas ca acesta sunt hotărâți și bine organizați. Ei se gândesc doar la cariera și succesul profesional ca prioritatea numărul unu pe lista lor de activități. Acești oameni sunt inteligenți și nu renunță până nu obțin ceea ce își doresc, indiferent dacă este vorba despre viața lor profesională sau personală.

Nas drept: persoanele cu această formă a nasului au o personalitate puternică și multă încredere în sine. Ei sunt întotdeauna convinși de abilitățile lor. Din această cauză, sunt șocați cu ușurință.

Nasul roman: Aceste persoane sunt foarte sensibile și dezvoltă o viață emoțională foarte puternică. Au multă empatie și sunt mereu acolo pentru ceilalți. Uneori, ei tind să se uite.

Nas cu varful in sus: Nasurile cu varfurile ridicate sunt considerate cele mai atractive. Acest tip de nas este scurt, curbat, aproape concav, cu varful orientat usor in sus. Persoanele „cu nasul pe sus” sunt de incredere, prietenoase, generoase si afectuoase. Sunt foarte altruiste, iar banii nu constituie o prioritate pentru ele.

Nas carn: Nasul carn, scurt, mic si indesat, este unul dintre cele mai atractive tipuri de nas. Persoanele carne sunt rapide in miscare si in gandire, iar uneori faptul ca reactioneaza prea repede le face sa para agresive.

Adauga un comentariu