National

Ce spune Nicoleta Voicu despre relația cu Gheorghe Turda. “E un…”

Publicat: 04 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Nicoleta Voicu despre relația cu Gheorghe Turda. E un
Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda nu isi mai vorbesc

Cu doar câteva zile în urmă Nicoleta Voicu a împlinit vârsta de cincizeci de ani. Artista a povestit într-un interviu recent despre cum și-a petrecut ziua de naștere dar și despre relația pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani de zile, iar de-a lungul timpului au avut mai multe probleme.

Potrivit celor declarate de către interpreta de muzică populară, ziua de naștere din acest an a fost cea mai frumoasă de până acum.

Nicoleta Voicu a vorbit despre relația cu Gheorghe Turda

Ajunsă la vârsta de 50 de ani, Nicoleta Voicu se declară extrem e fericită și împlinită deoarece are o relație foarte bună cu părinții și copilul ei.

“Aniversarea de 50 de ani este cea mai frumoasă aniversare din viața mea. Este jumătate dintr-un întreg, acela de 100 și am înțelepciunea de a privi partea plină a paharului. Am realizat foarte multe lucruri. Cu copilul meu sunt în relații bune, cu părinții…”, a spus artista.

Întrebată fiind despre fosta relație cu Gheorghe Turda, cântăreața a recunoscut faptul că acesta nu a sunat-o de ziua ei.

“Sunt capitole în viață pe care le-am încheiat o dată pentru totdeauna, iar acest capitol îmi este încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație și persoane cu care nu!

Iar el face parte din categoria persoanelor cu care nu vreau să mai am ceva, să am vreun fel de relație. E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt fericită, sunt bine.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. Nu știu dacă am avut vreo aniversare nefericită…. Sau poate acum sunt așa fericită că nu îmi amintesc…”

Gheorghe Turda a trecut și el prin clipe extrem de grele atunci când și-a pierdut soția, iar acum la atâția ani de la tragicul eveniment, artistul se emoționează mereu când vine vorba despre aceasta.

Nicoleta Voicu a fost terorizată de un bărbat

În urmă cu două luni de zile, Nicoleta Voicu a fost terorizată de un bărbat care a sunat-o nonstop. Aceasta a mers și a depus plângere la Poliție.

”M-a terorizat cu telefoanele! Într-una dintre dăți când m-a sunat, eram acasă, cu cineva de la o televiziune, l-am dat pe speaker și s-a potolit din acel moment. Dar două luni a fost un coșmar pentru mine, m-a terorizat cu telefoanele. Era o voce de bărbat, o singură dată a vorbit în aceste două luni în care m-a tot sunat.

Ultima dată când m-a sunat m-a întrebat: «Ce faci, frumoaso?» Nu știu ce voia. Suna și închidea.

O dată a sunat și eram în mașînă, cu fiul meu și cu o colegă, o solistă de muzică populară… A sunat și a închis. Am fost speriată, să fii sunată la trei dimineața, la 1 noaptea, la prânz, seara… Și să nu vorbească! Ba era număr privat, ba cunoscut…”, povestea Nicoleta.

Toate amănuntele despre Theo Roşe

Adauga un comentariu