Ce spune Oana Zăvoranu despre operațiile estetice. Vedeta a răbufnit după ce a fost asemănată cu Michael Jackson

22 iun. 2022, 11:06,
BZI.ro, în Radio

Recent, Oana Zăvoranu a spus adevărul cu privire la operațiile estetice, după ce a început să fie acuzată că apelează la bisturiu și seamănă tot mai mult cu Michael Jackson. Ce-i drept, vedeta arată foarte bine pentru cei 49 de ani pe care îi are și rivalizează cu domnișoarele de 20-30 de ani. Însă, Oana Zăvoranu le dă peste nas tutror celor care o acuză că a trecut pragul medicului estetician.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară. Bruneta este iubită de mulți oameni pentru sinceritatea și stilul ei excentric, dar există și o mulțime care o critică și au mereu ceva de comentat la adresa ei, printre care și subiectul legat de operațiile estetice. Astfel, a decis să clarifice lucrurile în acest sens.

Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice

Oana Zăvoranu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Celebra actriță a ajuns la un nivel uimitor din toate punctele de vedere, dar mai ales în privința aspectului fizic. În pofida vârstei pe care o are, de 49 de ani, ea poate concura cu ușurință împotriva domnișoarelor cu mult mai tinere decât ea.

Cu toate acestea, sunt multe guri rele care spun că a exagerat cu operațiile estetice și chiar l-ar fi întrecut pe regretatul Michael Jackson, celebru pentru schimbările drastice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. Astfel, Oana Zăvoranu a mărturisit că nu a apelat la bisturiu în ceea ce privește fața și mai ales la buze.

Vedeta spune că a avut mereu buzele mari, lucru ce poate fi verificat în fotografiile de pe vremea când era foarte tânără. De altfel, consideră că nu s-a schimbat mai deloc în ultimii ani, din contră, arată chiar mai bine și se simte bine în pielea ei.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel”, a mărturisit vedeta la Xtra Night Show.

Querida este foarte mândră de ea

Oana este este conștientă de faptul că cei din jur o critică pe nedrept, dar nu dă doi bani pe părerea lor. Este mândră de ea, de felul în care arată și tot ce a realizat, iar cel mai mult o bucură că a reușit să fie unică, să nu copieze pe nimeni și să devină cea mai bună variantă.

„Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu”, a continuat ea.

Nu are niciun model în viață și face ceea ce simte și crede că este bine pentru ea. A ajuns la 49 de ani, are o situație financiară foarte bună, un mariaj frumos cu Alex Ashraf, cu care s-a căsătorit în 2016, iar tot ce îi lipsește este un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *