Prima pagină » Cultural » Ce spune Teo Trandafir despre relația lui Salman Khan cu Iulia Vântur. Blondina s-a enervat rău

Ce spune Teo Trandafir despre relația lui Salman Khan cu Iulia Vântur. Blondina s-a enervat rău

15 mart. 2024, 09:46, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Iulia Vântur a fost vizibil deranjată în timpul unui interviu live cu Teo Trandafir, după ce prezentatoarea a afirmat că nu a observat „chimie” în relația dintre ea și Salman Khan, partenerul ei de viață de aproape 12 ani. Iulia a explicat lipsa aparițiilor publice alături de Salman prin dorința lor de a menține o viață privată discretă, negând totodată zvonurile recente despre o posibilă despărțire.

Absența Iuliei la petrecerea fiului lui Mukesh Ambani, unde Salman a participat singur, a alimentat speculațiile, dar Iulia le-a contrazis ferm, insistând pe discreția ca principiu fundamental al relației lor.

Zvonurile despre o posibilă despărțire a Iuliei Vântur de Salman Khan au luat amploare după ce actorul indian a participat singur la o petrecere a unui magnat indian, în ciuda relației de aproape 12 ani pe care o are cu prezentatoarea româncă. Iulia a negat vehement speculațiile, oferind explicații legate de discreția care caracterizează relația lor și lipsa aparițiilor publice comune.

Ce spune Teo Trandafir despre relația lui Salman Khan cu Iulia Vântur

De-a lungul relației de 12 ani cu Salman Khan, discreția a fost cuvântul de ordine pentru Iulia Vântur. Prezentatoarea a preferat să mențină viața privată departe de ochii publicului, evitând aparițiile comune la evenimente mondene sau private cu celebrul actor indian.

Această atitudine a stârnit curiozitatea multora și a alimentat speculații legate de o posibilă despărțire. Recent, Teo Trandafir a abordat direct subiectul în cadrul unui interviu cu Iulia Vântur, dorind să afle motivele pentru care aceasta alege să păstreze secretă povestea de dragoste cu Salman Khan.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare’, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us’.

„Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui’, a continuat Teo Trandafir.

„Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”, i-a răspuns Iulia Vântur, vizibil enervată.

Cum a continuat dialogul dintre cele două

După schimbul acid de replici, dialogul dintre Iulia și Teo a continuat.

Teo Trandafir: Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…

Iulia Vântur: Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.

Teo Trandafir: Pentru că nu mă înțeleg, nu mă duce capul.

Iulia Vântur: Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă.

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.

Iulia Vântur: Femeile în general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva.

Teo Trandafir: Cum adică ai ales pe altcineva? Ești văzută cu el.

Iulia Vântur: Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri.

În urma dialogului, Iulia Vântur s-a simțit stingherită după ce a auzit părerea pe care o are Teo Trandafir despre relația sa cu Salman Khan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *