Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce spune Victor Vrînceanu despre fetița pe care o are cu Andreea Antonescu. De ce nu se înțelege cu artista asupra programului de vizitare

Ce spune Victor Vrînceanu despre fetița pe care o are cu Andreea Antonescu. De ce nu se înțelege cu artista asupra programului de vizitare

02 nov. 2023, 10:04,
BZI.ro, în Radio

Jurnalistul Victor Vrînceanu a vorbit recent despre fetița pe care o are cu Andreea Antonescu, dând detalii despre inedite cu privire la aceasta. Tatăl Victoriei-Venice a precizat că încă încearcă să ajungă la un consens în ceea ce privește creșterea și educarea fetiței. În ceea ce o privește pe Andreea Antonescu, jurnalistul mai spune că Andreea Antonescu a părut mai mult interesată de pensia alimentară, decât de programul de vizitare.

S-au iubit cu patimă timp de aproape un an și jumătate, dar au decis să o ia pe drumuri separate la scurt timp după venirea pe lume a fiicei lor, Victoria-Venice. De atunci, Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu încearcă să ajungă la un consens în ceea ce privește creșterea și educarea fiicei lor, în vârstă de zece luni. Nici cu programul de vizite al jurnalistului nu s-a ajuns la un comun acord. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Cancan.ro, Victor Vrînceanu a dorit să lămurească foarte clar relația cu mama fiicei sale!

Ce spune Victor Vrînceanu despre fetița pe care o are cu Andreea Antonescu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la numai trei luni după ce au devenit părinți. Jurnalistul a ținut să precizeze, la acel moment, că nu a fost vorba despre infidelitate, iar motivul despărțirii a fost legat strict de nemulțumirile pe care le avea fiecare în ceea ce privește relația. Și totuși, ceea ce îi mai leagă pe cei doi este fetița lor, Victoria-Venice.

În ultima perioadă, impresia generală ar fi cea potrivit căreia Andreea Antonescu își creste singură copiii și nu este ajutată de nimeni. Cu toate acestea, Victor Vrînceanu a precizat că se implică total în creșterea și educarea fiicei sale. Cu toate acestea, de cele mai multe ori se lovește de anumite refuzuri din partea fostei partenere. Ba chiar, la momentul despărțirii, Andreea Antonescu a părut mult mai interesată de pensia alimentară, decât de stabilirea programului de vizitare.

„Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună. (…)

I-am dat cât a vrut. Din momentul despărțirii i-au intrat negreșit banii în cont lună de lună”, a declarat spus Vioctor Vrînceanu.

Programul de vizitare încă nu a fost bătut în cuie

În ceea ce privește timpul pe care să-l petreacă în compania fiicei sale, Victor Vrînceanu i-a propus Andreei ca acesta să fie egal pentru ambii părinți. Inițial, artista nu a fost de acord, după care a urmat o perioadă în care a acceptat. În prezent, iarăși nu mai acceptă această idee.

În acest sens, Victor Vrînceanu i-a propus fostei partenere să convină asupra unui program, care să fie parafat la notariat. În cele din urmă, artista a acceptat o formă care presupune două weekenduri pe lună și câteva ore de vizită săptămânal, pentru tatăl fetiței.

„Voiam doar să avem un program clar stabilit astfel încât Victoria să nu fie bulversată, iar noi să ne putem organiza activitățile în funcție de copil. De unde eram obișnuiți și înțeleși pentru împărțirea timpului petrecut cu Victoria în mod egal, acum mi-a spus că îmi oferă două weekend-uri pe lună și câteva ore de vizită în timpul săptămânii”, a mai precizat tatăl Victoriei-Venice.

Totodată, jurnalistul a susținut că nu va accepta sub nicio formă ca fiica lui să fie expusă pe rețelele sociale. Așadar, nici dacă ar fi vorba de campanii de promovare sau publicitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *