Actualitate

Ce spunea în urmă cu câțiva ani covrigarul Marcel Ciolacu: ”Este exclus ca PSD să intre la guvernare cu PNL!”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spunea în urmă cu câțiva ani covrigarul Marcel Ciolacu Este exclus ca PSD să intre la guvernare cu PNL
Ce spunea în urmă cu câțiva ani covrigarul Marcel Ciolacu: ”Este exclus ca PSD să intre la guvernare cu PNL!”

Din seria ce minciuni au mai spus politicienii vă aducem aminte faptul că covrigarul Marcel Ciolacu, ajuns premier în guvernul PSD-PNL spunea în urmă cu câțiva ani că este exclusă o alianță cu liberalii. Românii trebuie să înțeleagă că politicienii i-au mințit de 35 de ani încoace și că interesul suprem al acestor politicieni este doar propria bunăstare, să fure cât să o ducă bine el și clica de partid.

Vedem cum PSD-ul are numeroși oameni care încasează șpăgi de sute de mii de lei din portbagajul mașinii, așa cum este cazul lui Dumitru Buzatu. Din aceste considerente țara se află într-o situație economică atât de precară.

Covrigarul Marcel Ciolacu spunea că este exclus ca PSD să intre la guvernare cu PNL

Într-o intervenție video avută la o emisiune moderată de Victor Ciutacu, covrigarul Marcel Ciolacu afirma răspicat faptul că este exclus ca PSD să intre la guvernare cu PNL. Indiferent de faptul că moderatorul încerca să nuanțeze declarațiile covrigarului, acesta afirma sus și răspicat că PSD nu va susține niciodată PNL-ul:

” Eu vă amintesc, este un domn la Cotroceni, domnul Iohannis care și-a dorit guvernul său, să gestioneze guvernul său. Nu mă interesează, nici ce se întâmplă în Coaliție, au transformat Guvernul României în Guvern de Coaliție. Acum l-au transformat pușculiță politică pentru alegeri interne. Ba că sunt la USR, ba că sunt la PNL. Dacă dumneavoastră credeți că eu, Marcel Ciolacu, o să le cer colegilor mei să intrăm într-o asemenea aventură, cu astfel de oameni, vă înșelați amarnic. Este exclus ca PSD să susțină vreun guvern minoritar PNL, ca să se înțeleagă foarte clar, sau să intre la guvernare cu PNL. Sub nicio formă! Există și alte instrumente democratice, se întâmplă și în Bulgaria, s-au întâmplat și în alte state. Sunt alegeri anticipate. În momentul în care încalci spiritul Constituției și vrei să faci regulile după cum le poftești tu, și să ai Guvernul tău, indiferent că ceilalți au pierdut alegerile, uitați că au venit și consecințele. Bine, nici eu nu mă așteptam să fie atât de incompetenți. explica covrigarul Marcel Ciolacu.

Surpriza a venit la doar câteva luni după declarație când Marcel Ciolacu anunța că PSD… intră la guvernare cu PNL! El își motiva decizia prin războiul din Ucraina care abia începuse, dar românii trebuie să știe că în realitate a fost vorba despre împărțeala ciolanului, nimic altceva.

Românii trebuie să voteze schimbarea în 2024

Românii trebuie să înțeleagă faptul că actuala clasă politică nu mai reprezintă o alternativă în care să creadă. Sunt aceeași politicieni care mint cu nerușinare și care la suprafață se ceartă, dar în interior își împart ”prada” obținută din șpagă și furtișaguri. Ăsta e adevărul pentru că vedem că după 1989, România s-a cufundat în datorii publice, în școli distruse, spitale infecte. Sunt câteva milioane de români care nu au mai suportat bătaia de joc și au plecat din țară, iar restul au rămas și duc o luptă de supraviețuire pentru fiecare zi.

Cât să mai suporte poporul român astfel de comportamente? Cât să îi mai acceptăm pe cei care ne fură, ne mint în fiecare zi? Anul 2024 trebuie să fie anul schimbării, anul în care vor ajunge în fruntea țării oameni patrioți, suveraniști, care vor cu adevărat dezvoltarea României. Dacă în 2024 nu va veni schimbarea, atunci anul 2025 va însemna un dezastru financiar pentru fiecare român în parte. Vom plăti taxe mai mari, inflația crește enorm de mult, vom cumpăra produse tot mai scumpe! Așadar, cine să îl mai creadă ceva din ceea ce spune covrigarul Marcel Ciolacu când el în urmă cu câțiva ani spunea că este exclusă o alianță PSD cu PNL?

@newsarcpress 13.07.2021-Marcel Ciolacu: Este exclus ca PSD sa intre la guvernare cu PNL. #aliantapolitica #alegeri2024 #psd #pnl #democratie #fyp #news #newsarcpress ♬ sunet original – News Arc Press

Adauga un comentariu