Prima pagină » Local » Covrigarul de Buzău, Marcel Ciolacu, s-a făcut de râs în fața oamenilor de afaceri din Iași – FOTO, VIDEO

Covrigarul de Buzău, Marcel Ciolacu, s-a făcut de râs în fața oamenilor de afaceri din Iași – FOTO, VIDEO

17 mai 2024, 12:01, 8 ,
BZI.ro, în Local

Covrigarul de Buzău, Marcel Ciolacu, a avut o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri din Iași. După gafa făcută săptămânile trecute în care a jignit toți moldovenii din țară, a venit în pelerinaj la Iași să ceară susținere în campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare. În loc să-și înceapă discursul prezentându-și scuze, Ciolacu era extrem de bucuros că nu i s-a dat un microfon și nimeni nu putea să fie atent la ce inepții transmitea. Afaceriștii stăteau crispați pentru a nu fi din nou făcuți albie de porci de pseudo-premierul țării.

Citește și: Zeci de „aplaudaci” pentru covrigarul Marcel Ciolacu, aduși cu forța de PSD pe șantierul Spitalului Regional de Urgență

Întâlnirea a avut loc în cadrul Compania Electra, Parcul Industrial Miroslava. Afaceriștii ieșeni au încercat să dezbată o serie de probleme cu care se confruntă, printre care lucrările de la Autostrada Moldovei, digitalizarea educației, deficitul de tineri de pe piaţa muncii, dar covrigarul de Buzău le-a oferit doar bâlbâieli. Cel care ar trebui să se comporte ca un premier al României i-a luat în râs pe oamenii de afaceri și nu le-a oferit nicio soluție concretă.

Prezenți la eveniment au fost Nicușor Păduraru, Unity Grup, Irinel Bucur, IT-ist, Sergiu Iordache, Sermob Design, Nicu Suculiuc, Instal Construct General, Cristian Cesane, Red Spektrum, Corneliu Ghenea, Carbothec, Gabriel Ternite, Garom Food, Teodor Echimov, Ekysam, Cătălin Păduraru, Eurotransport Logistics, Ciprian Mitoșeriu, avocat, Adrian Mînzat, Leier România, Alex Holicov, IT-ist, Cătălin Mihalache, Fermador, Lucian Apostol, Kosarom, Remus Deleanu, Cotnari SA, Liviu Vătavu, Antibiotice SA, Paul Putnariu, Camera de Comerț și Industrie Iași, Nicu Nistor, Universitatea Tehnică Iași, Mioara Gociu, Nilgom, Bogdan Pițigoi, Casa Auto Iași, Gabriel Mardarasievici, Focality, Cătălin Urtoi, C.A.-C.N.I.R., Tofan George, Conest, Gheorghe Băian, Iasicon,Cătălin Dobrescu, PCB-Electra.

Dintre oficialități au fost Bogdan Cojocaru, Bogdan Balanișcu, Paul Stănescu, Alexandru Rafila, Mihai Tudose, Marius Macovei și Vasile Toma.

La finalul bâlbâielilor, covrigarul a avut nesimțirea să mai viziteze și sediul Electra.

Comentarii
  • Afaceriștii ăștia sunt cei care vor cotiza la campania PSD, de aia a venit Ciolacu.

  • Urtoi, ce cauți să lingi tălpile PSD-ului? Ți-au dat funcție și ai lăsat baltă autostrada A8, așa fac toți. Ieșenii nu uită că i-ați trădat și Iașul nu are autostradă.

  • Numai firme aservite PSD-ului, au venit să-i culeagă scamele șefului de partid.

  • Faceți ceva cu A8 sau dați numai din gura

  • Laiku , pensionar și salariat

    Nu mai votați, PNL, PSD, USR, UDMR…votați PDU….

  • Acuma iar va vaicariti pe net? De ce nu v- ati dus la covrigar sa-i pocniti niste kkt intre ochi?Bravo covrigarului analfabet ca i- a mers bine cu prostimea ieseana ! Votati- l,votati Psd prostime ridicati – i statuie covrigarului analfabet ! Rusine prostime ,pupati- i mainile in genunchi covrigarului analfabet

  • Dar , mă boule , de ce mananci cu poloniucul? Ai iesit in strada sa arati cum se face mama ta de bolevuc imputut??

  • Dar , mă boule , de ce mananci cu poloniucul? Ai iesit in strada sa arati cum se face mama ta de bolevuc imputut??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *