Actualitate

Ce studii are Cătălin Scărlătescu! Concurentul de la America Express nu are dat nici BAC-ul

Publicat: 19 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Ce studii are Cătălin Scărlătescu Concurentul de la America Express nu are dat nici BAC-ul
Lui Cătălin Scărlătescu nu prea i-a plăcut școala și a preferat să se concentreze pe ceea ce avea să devină cariera lui

Când vine vorba de studii, Cătălin Scărlătescu nu prea are cu ce se lăuda, deoarece concurentul de la America Express nu are nici măcar BAC-ul dat. Cu toate acestea, îndrăgitul chef are o vastă experiență în bucătărie și în show-urile culinare. Nu în ultimul rând, în 2022 a trăit o adevărată aventură alături de logodnica sa la reality-show-ul difuzat de Antena 1.

Cătălin Scărlătescu a devenit cunoscut publicului larg după ce a ajuns alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea la Pro TV. Acolo, cei trei au pus bazele primului show culinar și au fost imediat îndrăgiți de telespectatori. Însă, puțini știu cu ce s-a ocupat celebrul chef înainte, de unde vine sau câte clase are.

Ce studii are Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie la o vârstă fragedă, iar la 16 ani deja cocheta cu domeniul. Astfel, acesta a preferat să treacă mai rar pe la școală și să se concentreze pe ceea ce avea să devină cariera lui. Așadar, atunci când vine vorba de studii, celebrul chef nu are nici măcar BAC-ul la activ, însă are o vastă experiență în arta culinară.

Și dacă școala nu prea i-a plăcut, el nu s-a dat înapoi de la muncă. La doar 16 ani, Cătălin Scărlătescu deja lucra la un hotel de pe litoralul românesc, fiind curier. Doi ani mai târziu, a început să se ocupe de manipularea mărfii și de curățenie, iar apoi a intrat și în bucătărie la curățat de legume.

La scurt timp, Cătălin Scărlătescu pleacă pe mare, pe un vapor cargo ca steward. După această experiență s-a îndreptat către Germania, unde a lucrat într-un restaurant cu renume. Ani mai târziu, Cătălin Scărlătescu revine în România și ajunge bucătarul șef al restaurantului Angels. Ulterior devine executive manager la Museum și copartener la restaurantul „Il Gambero Rosso“. Își începe și cariera în televiziune, iar în prezent are propriul restaurant.

Cătălin Scărlătescu trăiește aventura America Express

Spre surprinderea multora, Cătălin Scărlătescu a acceptat provocarea America Express. Acesta a plecat în aventură alături de partenera sa Doina Teodoru. Cei doi au avut multe de înfruntat, de-a lungul competiției, iar adesea spiritele s-au încins în echipa celor doi.

„În America Express am avut câteva. Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec.

Dar în America unde să plec?! Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare. Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Comentarii
  • De ce ai nevoie de BAC ca sa gatesti? Sunt ministri si parlamentari care nu au BAC-ul dar au LICENTA. CATALIN SCARLATESCU este o persoana foarte empatica la suferintele celor cu anumite nevoi.

Adauga un comentariu