Cancan ultimă oră

Ce studii are, de fapt, Radu Vâlcan? Prezentatorul TV se pregătea pentru o altă meserie în tinerețe

Publicat: 04 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce studii are de fapt Radu Vâlcan Prezentatorul TV se pregătea pentru o altă meserie în tinerețe
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton

Radu Vâlcan este cunoscut de o țară întreagă și are o mulțime de fani, însă puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, prezentatorul TV. Partenerul de viață și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu ani buni, iar acesta fost actor în mai multe telenovele românești, prin prisma cărora și-a cucerit publicul.

Apoi, au urmat mai multe proiecte în care a avut rolul de moderator, iar talentul și carisma l-au făcut, din nou, câștigător în fața publicului. Ei bine, cu toate acestea, pe vremea când era student, vedeta se pregătea de cu totul și cu totul altă meserie. Iată ce facultate a absolvit Radu Vâlcan!

Ce facultate a făcut Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a absolvit 12 clase la Liceul Industrial de Electronică din Capitală, urmând apoi să aplice la Facultatea de Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice, din București, acolo unde a fost și student, dar a și finalizat cursurile cu brio.

De asemenea, un alt lucru pe care fanii nu îl cunoșteau despre Radu Vâlcan este acela că, în adolescență, prezentatorul TV își dorea să pună bazele unei trupe Rock.

Care a fost primul job al prezentatorului TV

Radu Vâlcan nu uită de unde a plecat, drept dovadă stau chiar povestirile sale din viața lui. Cu ceva timp în urmă, prezentatorul TV le-a povestit internauților cum și-a câștigat el primii bani, mai precis, care a fost primul job pe care l-a avut.

Concret, partenerul de viață al Adelei Popescu a lucrat, pentru prima dată, ca vânzător de ziare. Moderatorul TV a mai povestit că nu îi este deloc rușine de meseria pe care a avut-o în trecut, ba chiar este mândru pentru că poate împărtăși experiența cu fanii lui.

Adauga un comentariu