Cancan

Ce tarif are Jean de la Craiova ca să cânte la o nuntă în 2022. Artistul se umple de bani

Publicat: 02 mai 2022
Ce tarif are Jean de la Craiova ca să cânte la o nuntă în 2022. Artistul se umple de bani
Jean de la Craiova câștigă o sumă impresionantă în doar câteva ore de cântat la un eveniment privat

Este foarte cunoscut, așa că atunci când vine vorba de tarif, Jean de la Craiova cere o sumă considerabilă ca să cânte la o nuntă. Astfel, onorariul său pentru o oră de cântat este echivalentul a zece salarii minime de la noi din țară. Și dacă ne gândim că programul artistic la o nuntă este undeva la patru ore, aveți o imagine clară asupra câștigurilor artistului.

Jean de la Craiova este unul din cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele și muzică de petrecere din România. Ajuns la vârsta de 51 ani, acesta are un succes răsunător, fiind invitat la foarte multe evenimente private sau nunți. Având o mamă de origine evreică, Jean de la Craiova a ales să rămână ortodox, fiind foarte apropiat de religia sa. Artistul este căsătorit cu Paula Dumitrache, o fostă balerină și au împreună o fiică, Sabrina. De asemenea, Jean mai are și un băiat dintr-o relație anterioară.

Tarif Jean de la Craiova pentru o nuntă în 2022

De ani buni, Jean de la Craiova se află în topul preferințele organizatorilor de petreceri. Dar ca să îl ai la nuntă, botez, zile de naștere sau alte evenimente, trebuie să bagi mâna adânc în buzunar. Astfel, pentru o reprezentație de 60 de minute, pentru anul în curs Jean de la Craiova solicită între 3.000 și 3.500 de euro, în timp ce la o nuntă întreagă, pentru un program de patru ore, artistul vrea între 12.000 și 14.000 de euro. Sumele nu sunt deloc mici, însă efortul financiar merită.

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere din România. Pentru că este foarte căutat, artistul își permite să aibă un tarif colosal, pe care nu oricine și-l poate permite. Cu toate acestea, aparițiile lui sunt, însă, de neuitat. Trebuie, totuși, să precizăm că tariful lui Jean de la Craiova ar putea crește ușor, în funcție de programul pe care îl susține, dar și de durata și complexitatea acestuia.

Jean de la Craiova a pierdut o avere la păcănele

Jean de la Craiova cere mult la evenimente, motiv pentru care nu se uită la bani, atunci când vine vorba de plăcerile sale vinovate. În 2019, artistul s-a confruntat cu o situație neplăcută, atunci când s-a ruinat la păcănele. Nu de puține ori, renumitul artist a fost surprins în diferite cazinouri unde își încerca norocul la păcănele. Astfel, de multe ori Jean de la Craiova a topit sumke impresionante în doar câteva minute.

Așadar, din miile de euro pe care le câștigă noaptea cântând la nunți, botezuri și paranghelii, manelistul a început să cheltuiască bani frumoși și prin cazinouri. El a fost surprins de foarte multe ori de către paparazzi jucând la aparate, de cele mai multe ori pierzând sume foarte mari într-un timp foarte scurt. Dar asta nu pare să fie o problemă, la ce tarif are Jean de la Craiova pentru o nuntă în 2022.
Adauga un comentariu