Cancan ultimă oră

Ce trebuie să mănânci în noaptea dintre ani ca să-ți meargă bine în 2023

Publicat: 30 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce trebuie să mănânci în noaptea dintre ani ca să-ți meargă bine în 2023
Ce trebuie să mănânci în noaptea dintre ani ca să-ți meargă bine în 2023

Iată ce alimente este bine să mănânci de Revelion 2023 ca să ai noroc în anul ce urmează! Se spune că dacă mănânci aceste alimente în noaptea dintre ani, vei avea parte de succes, pace și armonie în tot anul următor.

Pentru a avea noroc și succes în anul următor, se spune că de Revelion 2023 este bine să mănânci carne albă, precum cea de cocoș, curcan sau gâscă. Tradiția spune că dacă vom mâncă pui de Anul Nou, nu vom avea parte de nimic bun în 2023.

Ce trebuie să mănânci de Revelion ca să-ți meargă bine în următorul an

Tot de Revelion, unele persoane obișnuiesc să prepare plăcinte cu răvaș. În sudul țării, oamenii obișnuiesc să pună bilețele cu mesaje în foile plăcintei sau chiar bani de argint. Se spune că cine găsește bănuțul de argint din plăcintă va avea noroc în tot anul următor.

Totodată, în noaptea de Revelion este bine să mănânci cât mai mult fructe, în special struguri, întrucât aceștia îți vor aduce un an plin de belșug. În seara de Anul Nou, este bine să mâncați 12 boabe de stuguri, câte una pentru fiecare lună a anului 2023.

Tradiții și superstiții de Revelion 2023

Se spune că în noaptea de Revelion nu este bine să împrumuți bani nimănui, întrucât vei avea parte de ghinion pe plan financiar anul următor.

În seara de Revelion este bine să porți un articol vestimentar nou. Fie că este vorba de un tricou, o rochie sau chiar un articol de lenjerie, se spune că haina nouă simbolizează schimbarea și propsețimea pentru noul an.

Dacă vrei să ai noroc în dragoste și să-ți găsești sufletul pereche în 2023, este bine ca în noaptea de Revelion să porți ceva roșu.

Ca să ai parte de un an nou luminos și plin de fericire, este bine ca în noaptea de Revelion să aprinzi o lumânare pe care să o lași să ardă până dimineața.

Totodată, când intrăm în noul an, la ora 00:00, tradiția spune să deschidem larg, pentru câteva minute, toate uşile şi ferestrele, pentru a scăpa de spiritele rele şi tot ceea ce este negativ.

Adauga un comentariu