Actualitate

Ce tunsoare este potrivită pentru un păr lung și de ce trebuie să ții cont când alegi coafura

Publicat: 15 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce tunsoare este potrivită pentru un păr lung și de ce trebuie să ții cont când alegi coafura
Părul lung este foarte frumos şi de aceea ar trebui îngrijit cu maximă atenție

Când vine vorba de tunsoare sau coafură, femeile care au păr lung trebuie să acorde o atenție deosebită îngrijirii podoabei capilare. Adesea se spune că mersul la coafor este o adevărată loterie, deoarece nu știi care va fi rezultatul final. Așadar, e bine ca atunci când decizi în privința tunsorii să cântărești bine toate opțiunile pentru a nu regreta mai apoi.

Părul lung este foarte frumos şi de aceea ar trebui îngrijit cu maximă atenție. Astfel, dacă alegi şi coafura potrivită ori cea mai bună tunsoare, acesta va arăta perfect. După cum bine se știe, când vine vorba de podoabă capilară, femeile și-ar dori să aibă un par cât mai frumos şi bine îngrijit. Totodată, ele vor opta pentru o tunsoare la modă care să le avantajeze şi care să le scoată în evidenţă trăsăturile frumoase ale feţei. Iar acest lucru, cel mai adesea, se poate obține cu împletituri la părul lung. Așadar, pentru a arăta excelent, trebuie neapărat să ţii cont de sfaturile specialiştilor. Tunsorile în tendinţe care se poartă în acest an sunt foarte variate, așa că doamnele și domnișoarele au de unde alege. Însă trebuie să fie atente la anumite detalii, atunci când acestea aleg coafura dorită.

Coafuri recomandate în funcţie de lungimea părului

Nu e niciun secret că o tunsoare poate fi superbă indiferent de lungimea părului dacă acesta este îngrijit, curat şi aranjat. Se știe prea bine că până și o coafură simplă poate avea efectul „wow” dacă alegi tunsoarea potrivită. Ideal ar fi, ca să nu dai greș, să optezi pentru o tunsoare clasică, iar aici ne referim în primul rând la tunsorile pentru păr drept. Însă ca să găsești tunsoarea perfectă, pe lângă formă, lungime și stil, trebuie ținut cont și de tendințe. Oricum, este bine de știut că oricare ar fi tendințele sezonului, tunsorile pentru păr drept nu se vor demoda niciodată.

Tunsoare păr lung

O podoabă capilară lungă este extraordinar de frumoasă, astfel că ea trebuie îngrijită cu mare atenţie. Dacă ai decis să îţi laşi părul să crească, trebuie să te asiguri că vei alege şi tunsoarea potrivită pentru a arăta perfect. În privința tendințelor pentru anul în curs, stiliştii ne sugerează să optăm pentru tunsorile stratificate. Și aceasta deoarece astfel vom reuși să obţinem volumul dorit.

Totodată, și tunsorile în linie dreaptă sunt recomandate pentru sezonul acesta, deoarece ele au numeroase avantaje. Dintre acestea amintim faptul că acest tip de coafură ajută părul să pară mai gros şi mai des. Nu în ultimul rând, adăugă volum din punct de vedere vizual pe lungimea părului, iar vârfurile arată mai dense şi mult mai bine îngrijite.

Tunsori păr mediu și scurt

În altă ordine de idei, bobul scurt sau bobul mediu sunt două tipuri coafură care se pretează pentru părul mediu. În acest caz, orice femeie va arăta absolut senzaţional, iar în funcţie de forma feţei se poate adopta varianta cu breton sau fără. Oricum, aceasta tunsoare poate fi aleasă atât de femeile mai tinere cât şi de cele mai în vârstă.

În cazul părului scurt, acesta este fără îndoială chic şi în plus întinereşte foarte mult orice femeie. Astfel, tot mai multe doamne și domnișoare adoptă această tunsoare. Pentru acest sezon, stiliştii recomandă tunsoarea pixie, care semnifică atât feminitate şi cochetărie, dar şi jovialitate. În plus, îţi va fi foarte ușor să-ţi aranjezi părul atunci când ieşi în oraş. Pe de altă parte, cu o tunsoare pentru păr lung va fi mult mai ușor pentru o femeie să emane senzualitate.

Adauga un comentariu