Stiri si curiozitati

Ce vârstă are Alex Bodi. Care este averea fostului iubit al Biancai Drăgușanu

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Alex Bodi. Care este averea fostului iubit al Biancai Drăgușanu
Alex Bodi are varsta de 37 de ani si pana acum a dus o viata desprinsa din filme

La o vârstă de doar 37 de ani, Alex Bodi are o viață desprinsă din filme. A ajuns în atenția presei după relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Imediat după acest episod, afaceristul a fost acuzat de proxenetism și prostituție.

Acesta a fost implicat într-un dosar cu nume grele de unde s-a ales cu control judiciar după ce a fost privat de libertate de pe 11 noiembrie 2020.

Ce vârstă are Alex Bodi și ce afaceri conduce

Alex Bodi are vârsta de 37 de ani și s-a născut într-o familie modestă din Mediaș. Pe când avea doar 18 ani, a plecat alături de familie în Spania unde și-a castigat și primii bani lucrând pe șantier și jucând fotbal.

Întreagă lui avere, pe care a reușit să o strângă, a investit-o într-un club din Spania. Din nefericire pentru acesta a ajuns să intre într-o afacere ilegală. Bodi vindea aur cu acte false și în mai puțin de două luni a pierdut tot. Pentru a-l ajuta, părinții și-au vândut apartamentul pe care abia îl cumpăraseră în Spania și două mașini.

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine’, a dezvăluit Alex.

Ce avere are Alex Bodi

Imediat după ce a reușit să scape de episodul negru în care a fost implicat, Bodi a început să vândă mașini. Banii pe care îi încasa i-a investit, iar veniturile i-au crescut.

În prezent este mana dreapta a unui milionar din Croația care deține mai multe mine de aur în Africa. Sediul central a firmei este în Stuttgart, în Germania. Compania milionarului a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari, iar banca afiliată acesteia deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.

Din câte se pare, Alex Bodi are vânzări anuale de un milion de euro și pentru că firma este activă de nouă ani, vânzările totale se apropei de 10 milioane de euro.

Mai mult decât atât pe numele lui Bodi este înregistrată în Spania firma “Voica & Bodi SRL”, la care el este administrator și asociat cu un prieten. Aceasta se află lângă Madrid, acolo unde locuiesc părinţii lui.

Firma a fost înființată în anul 2010, iar obiectul de activitate al acesteia este  “exploatarea spaţiilor comerciale de agrement, de catering şi de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost căsătoriți

Ajuns la vârsta de 37 de ani, Alex Bodi a trecut prin două mariaje. Prima căsătorie a fost alături de Iulia de unde are și o fetiță pe nume Selena.

A doua căsătorie a milionarului a fost cu Bianca Drăgușanu, cu care s-a cununat civil în anul 2019. Din păcate niciuna din cele doua mariaje nu au fost de durată.

Vedeta a divorțat de afaceristul din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. După ce s-au separat oficial, ei s-au împăcat, însă… relația s-a destrămat din nou și, la fel ca în trecut, el s-ar fi întors în brațele afaceristei Daria Radionova.

Adauga un comentariu