Radio

Ce vârstă are Azaleea Necula? Actrița a jucat cu degetul fracturat timp de două ore 

Publicat: 09 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Azaleea Necula Actrița a jucat cu degetul fracturat timp de două ore 
Azaleea Necula a ajuns la vârsta marilor împliniri

Azaleea Necula este o tânără actriță în vârstă de 23 ani. Aceasta s-a făcut remarcată în emisiunea „iUmor”, apoi a interpretat roluri în diferite pelicule, precum „Lecții de viață”, „Profu”, „Love Factory” și „Biedermann și Incendiatorii”. Pasiunea pentru actorie a descoperit-o de la 5 ani. 

Frumoasa brunetă a făcut și sacrificii pentru cariera sa. Astfel, a trebuit să rămână pe scenă timp de două ore pentru un rol cu degetul rupt. O altă vedetă cu mult chef de viață și entuziasm este și Lorena Vișan.

Ce vârstă are Azaleea Necula?

Azaleea Necula este o tânără actriță talentată ce a jucat în serialul „Profu”. Vedeta în vârstă de 23 ani este din București și a absolvit Liceul de Artă Dinu Lipatti, apoi s-a înscris la UNATC. Plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, artista a captat cu rapiditate inima publicului. Când a început să filmeze pentru serialul „Profu” i-a venit destul de greu deoarece personajul interpretat era la polul opus. „Tania”, o fată timidă și introvertită i-a dat bătăi de cap actriței și i-au trebuit foarte multe ore de studiu pentru a putea juca. 

Mai mult de atât, având un iubit în viața reală, cât și în serial, vedetei i-a fost dificil să fie tandră cu un alt bărbat. Aceasta a apărut și în „Lecții de viață”, iar la 18 ani a participat și la emisiunea „iUmor”. Azaleea a ajuns chiar până în finală, experiența ajutând-o să se facă cunoscută. Pe lângă faptul că este actriță, are deschis și un canal de YouTube și Tiktok unde își ține în permanență fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Totuși, a precizat că actoria rămâne prima sa dragoste.

„Sunt norocoasă că toate se îmbină foarte bine, însă actoria este „prima mea dragoste“. M-am îndrăgostit de tot ce înseamnă teatru și film de la cinci ani. Încă de pe atunci, la întrebarea „ce vrei să te faci când vei fi mare?”, eu răspundeam rapid „actriță“. Influencer e mult spus. Îmi place să creez conținut și să fiu creativă pe toate rețelele de socializare.”, a declarat Azaleea Necula.

O altă pasiune pe care o are tânăra este călătoria. Aceasta a fost plecată chiar și în pandemie în Turcia, Tanzania, Egipt și Africa. Actrița a precizat faptul că în regiunile respective se poate vizita, însă cu măsurile de prevenție. În Africa, Azaleea a declarat că s-a simțit ca într-un documentar live, îndrăgostindu-se de atmosfera respectivă. Ba mai mult, dacă ar fi să descrie experiența în doar câteva cuvinte, a spus că: „Libertate, bucurie de viață fără așteptări, frumusețe – cam așa aș descrie experiența din Africa”.

Sacrificiile pe care le-a făcut actrița pentru pasiunea sa 

Actrița este foarte pasionată de ceea ce face, iar pentru a interpreta personajul pe care îl are este dispusă să facă multe sacrificii. În cadrul unui spectacol, aceasta și-a rupt un deget și a stat timp de două ore pe scenă, apoi a mers la medic. Vedeta juca pe scena Teatrului Metropolis, în cadrul spectacolului „Pygmalion”. În momentul în care a vrut să se ridice, aceasta a pus presiune pe deget și astfel și l-a fracturat. 

„M-am aşezat pe jos şi când m-am ridicat, mi-am pus toată greutatea în deget. Am rezistat două ore cu degetul rupt pe scenă şi apoi am mers la medic.”, a precizat actrița. 

Azaleea Necula a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta este fericită atât pe plan personal cât și profesional. O altă influencerință de succes este și Cezara Cristescu, o apariție fresh pe social media. 

Adauga un comentariu