Cancan

Cine este Lorena Vișan? Relația ce i-a lăsat tinerei un gust amar 

Publicat: 15 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Lorena Vișan Relația ce i-a lăsat tinerei un gust amar 
Deși nu a avut noroc în dragoste, Lorena Vișan se bucură de un real succes pe platformele de socializare

Prin intermediul conținutului pe care îl realizează, Lorena Vișan transmite mereu o stare de bine și pozitivism. Aceasta este mereu înconjurată de prieteni și ține în permanență legătura cu urmăritorii săi. Deși mereu cu zâmbetul pe buze, de curând a scris pe pagina sa de Instagram care a fost complexul cel mai mare din timpul adolescenței sale. Singură la momentul actual, aceasta a fost în trecut împreună cu Lino Golden și Louis Florea.

Chiar dacă tânăra nu a avut noroc în dragoste, aceasta radiază mereu de fericire pe rețelele de socializare.

Află cine este Lorena Vișan. Ce complex avea tânăra în adolescență

Lorena Vișan este unul dintre creatorii de conținut de pe platformele de YouTube, TikTok și Instagram. Contentul pe care îl crează tânăra sunt vlog-uri de călătorii, provocări și entertainment. Întrebată care ar trebui să fie calitățile unui creator de conținut, tânăra a declarat că acesta ar trebui să aibă creativitate, să îi facă plăcere activitatea și să prefere să socializeze cu oamenii. În vârstă de 25 ani, aceasta a început să filmeze clipuri în urmă cu 4 ani. Încă de mică, tânăra visa să fie cea mai cunoscută vlogeriță. Fiind îndrăgostită la vârsta de 12 ani de Justin Bieber, aceasta dorea să devină celebră pentru a-l putea cunoaște pe cântăreț. Lorena credea că dacă va deveni cunoscută va putea să-și întâlnească crush-ul. 

„Asta pe la 12 ani când eram îndrăgostită de Justin Bieber și voiam să mă recunoască de pe YouTube. Asta-i povestea vieții mele. Încă nu m-a recunoscut, dar mi-a dat follow pe Twitter.”, a declarat Lorena Vișan.

De curând, într-o postare pe Instagram, tânăra a mărturisit care era cel mai mare complex al său din adolescență. Lorena a scris la descrierea unei fotografii că nu îi plăceau picioarele sale, căutând de fiecare dată să le ascundă. Deși nu o deranja înălțimea sa, aceasta mereu și-a dorit să aibă picioare lungi și slabe. Mai mult de atât, vlogerița căuta mereu poziții oportune pentru a poza, astfel încât să-și ascundă picioarele. Cu toate că făcea mult sport și mânca sănătos, Lorena nu era mulțumită de corpul său. 

„Știu că e greu să te iubești pe tine la nivel maxim (mai ales astăzi când există atâta comparație în jurul nostru) dar fiecare dintre noi are ceva special, ceva care ne face unici.

Frumusețea exterioară e trecătoare. Frumusețea interioară e pentru totdeauna. ❤️”, a mai scris Lorena Vișan la descrierea pozei.

Cum s-a despărțit Lino Golden de tânără: „Ne-am despărțit în cel mai penibil și urât mod posibil”

Louis Florea și Lorena Vișan sunt unii dintre cei mai urmării creatori de pe TikTok. Cei doi și-au început relația în pandemie, însă au ținut-o secretă. Aceștia au început prin a posta mai multe clipuri împreună, însă nu au oficializat relația din prima. Fanii lor au fost foarte entuziasmați la aflarea veștii, însă cei doi s-au despărțit în anul trecut. Prima dată, internauții au crezut că este o glumă, însă Lorena a confirmat sfârșitul relației. Deși nu mai sunt împreună, au rămas în relații bune susținându-se în continuare unul pe celălalt. Cei doi au rămas prieteni, postează în continuare clipuri împreună și colaborează la diferite proiecte.

În trecut, tânăra a fost împreună și cu Lino Golden înainte de a deveni cunoscut. Cuplul au trăit o frumoasă poveste de dragoste, fiind împreună timp de 3 ani. Din păcate, Lino a rupt legătura cu vlogerița prin intermediul unui mesaj. După ce a lansat piesa „Panamera”, acesta i-a transmis un mesaj prin care îi spunea că trebuie să vorbească, apoi la un apel telefonic cântărețul i-a comunicat că dorește să fie singur. Lorena a fost foarte dezamăgită de gestul vedetei deoarece nu s-a așteptat ca după o relație de trei ani jumătate să se despartă de ea prin intermediul unui mesaj.

Deși nu a avut noroc în dragoste, Lorena Vișan se bucură de un real succes pe platformele de socializare. O altă vlogeriță la fel de cunoscută este și Cezara Cristescu ce s-a făcut cunoscută de la vârsta de 19 ani.

Adauga un comentariu