Cancan

Ce vârstă are Florin Salam? Care este diferența de vârstă dintre Florin Salam și soția sa, Roxana Dobre?

Publicat: 26 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Florin Salam Care este diferența de vârstă dintre Florin Salam și soția sa Roxana Dobre
Florin Salam are vârsta de 44 de ani și împreună cu soția sa au reușit să aibă grijă de o familie frumoasă

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de peste un deceniu. Aceștia s-au căsătorit anul trecut, în 2023, fiind al doilea mariaj al manelistului. Ce vârstă are Florin Salam și care este diferența de vârstă între el și soția sa?

Florin Salam, cunoscutul interpret de muzică de petrecere și manele, are vârsta de 44 de ani. Cântărețul de manele a trecut prin numeroase greutăți și drame, însă a reușit să le depășească pe toate, iar astăzi are o viață pe care mulți și-ar dori-o.

Ce vârstă are Florin Salam?

Este foarte greu să întâlnești pe cineva din România sau chiar din Balcani care să nu fi auzit măcar o dată de Florin Salam sau de „Saint Tropez”. Cunoscutul manelist, supranumit și „regele manelelor”, se poate declara un bărbat fericit și împlinit. El are o familie frumoasă și o soție pe care o iubește și de care se mândrește oriunde merge.

Pe numele său real, Florin Stoian s-a născut pe 1 octombrie 1979, el și-a descoperit de mic copil pasiunea pentru muzică. El a avut tangențe cu lumea lăutarilor încă de la 4 ani, fiind fascinat de această lume, mai ales pentru că atât tatăl său, cât și unchiul său au fost la rândul lor niște lăutari de excepție. La debutul său în muzică, interpretul avea numele de Florin Fermecătorul, dar el a ales să și-l schimbe în „Salam”, nu i-a fost gândul la mezeluri când a făcut acest lucru, ci la cuvântul arabesc „salam”, care semnifică pace sau liniște. Florin Salam s-a lansat oficial cu ajutorul lui Dan Bursuc, prima piesă care i-a adus notorietatea a fost „Ce gagică șmecherită”. De atunci, cariera sa nu a mai cunoscut limite, colaborând cu mari artiști precum Paula Seling, dar și cu Orchestra Simfonică București, dar și alături de marele interpret de muzică balcanică Goran Bregovic, cu care a lansat și o melodie, „Hopa Cupa”.

Din păcate, viața lui a cunoscut și momente tragice, el s-a căsătorit pentru prima dată în septembrie 2007 cu prima sa soție, Ștefania, la care nași au fost nimeni alții decât Adrian Minune și soția sa. Din iubirea lor au rezultat doi copii, Betty și Dani. Însă, din păcate, pe 12 aprilie 2009, soția manelistului a trecut la cele veșnice, ea murind la doar 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Soția lui Florin Salam

Ani mai târziu, Florin Salam a reușit să-și refacă viața alături de actuala sa soție, Roxana Dobre. Aceștia au împreună trei copii: două fete și un băiat. Florin Salam și-a făcut recent nunta la malul mării în vara anului 2022. Roxana Dobre are doar 36 de ani, fiind mult mai tânără decât interpretul de muzică lăutărească, cu toate acestea, diferența de vârstă nu a jucat vreun rol în căsnicia lor fericită.

Ea a intrat în viața artistului într-o perioadă în care acesta era foarte rău din punct de vedere psihologic, suferind de depresie, dar și de singurătate. Florin Salam i-a cerut voie fiicei sale, Betty, dacă poate să aibă o relație înainte de a o cunoaște mai bine pe Roxana. De atunci, povestea lor de iubire a cunoscut numai bucurii, ei fiind și acum într-o relație plină de încredere și momente frumoase. Cu toate că Roxana Dobre a mărturisit că îl susține necontenit pe interpretul de manele în cariera sa, ea recunoaște că și-ar dori să petreacă mai mult timp alături de acesta.

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat și de obositor, la un moment dat. Este greu pentru că nu este mereu lângă noi, timpul nostru ni-l petrecem 99,9% singuri, eu și copiii cei mici și cei mari. Într-adevăr, muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului lui, și fanilor care sunt foarte înrăiți și nu-i poate refuza și automat de asta este foarte greu, pentru că munca lui… Nu ne bucurăm împreună de beneficiul ăsta, de câștigul lui, suntem separați.” a menționat soția lui Florin Salam.

Florin Salam are vârsta de 44 de ani și împreună cu soția sa au reușit să aibă grijă de o familie frumoasă, de care interpretul este foarte mândru.

Adauga un comentariu