Cancan

Ce vârstă are Ionuț Cercel, fiul regretatului Petrică Cercel. Care era relația dintre cei doi

Publicat: 16 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Ionuț Cercel fiul regretatului Petrică Cercel. Care era relația dintre cei doi
La vârsta de 25 de ani, Ionuț Cercel are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru.

S-a remarcat în lumea muzicală de la o vârstă fragedă, dar puțini sunt cei care știu ce vârstă are Ionuț Cercel, fiul regretatului Petrică Cercel. Tânărul artist a cântat de nenumărate ori împreună cu tatăl său, iar multă lume se întreabă care era relația dintre cei doi. 

Ionuț Cercel a lipsit în ultima perioadă de pe scena muzicală, iar motivele sunt de-a dreptul surprinzătoare. Se pare că îndrăgitul cântăreț se confruntă de ceva vreme cu probleme de sănătate care i-au afectat traseul profesional.

Ionuț Cercel, fiul regretatului Petrică Cercel, are succes la o vârstă surprinzătoare

Ionuț Cercel a avut succes de la primele apariții în lumea muzicală. A moștenit talentul de la tatăl său și a devenit celebru după lansarea piesei „Made in Romania” în anul 2011. La vremea respectivă artistul avea doar 15 ani, dar a reușit imediat să atragă atenția publicului. De atunci, a fost nelipsit de la emisiuni, evenimente private și petreceri. 

La 25 de ani, fiul regretatului Petrică Cercel are o carieră de succes în muzică, dar în ultima perioadă a lipsit de pe scenă. Artistul a continuat să compună piese pentru tatăl și fratele său, așteptând cu nerăbdare să revină în lumea muzicală.

În cadrul unui interviu, Ionuț Cercel a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are și de ce a fost nevoit să renunțe la cântat.

”Nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun. (…)

Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a mărturisit celebrul interpret.

Un eveniment tragic i-a adus lui Ionuț Cercel și mai multă suferință. Tatăl său, celebrul Petrică Cercel, a pierdut lupta cu viața după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Moartea tatălui l-a marcat pe îndrăgitul artist, care își dorește mai mult ca oricând să ducă mai departe talentul muzical moștenit din familie.

Ce relație a avut Petrică Cercel cu tatăl său celebru

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere din România. Cântărețul de manele și-a construit de-a lungul vieții o carieră de succes, dar a fost mereu alături de familia sa. Copiii regretatului artist au moștenit de la acesta talentul în muzică, devenind la rândul lor cântăreți extrem de apreciați de public.

Ionuț Cercel a vorbit în nenumărate rânduri despre relația apropiată cu tatăl său, dar și despre cum l-a ajutat în carieră. Mai mult decât atât, fiul regretatului artist a mărturisit că nu a fost certat niciodată de Petrică Cercel, nici în momentele în care greșea. 

„La vârsta de 4 ani tatăl meu mi-a pus lângă mine acordeonul și mi-a zis că asta e cea mai frumoasă jucărie pe care nu și-o permite oricine. Și m-a păcălit așa să prind drag de acel instrument. (…)

Nu mi-a fost teamă. El mă încuraja foarte mult și cu siguranță erau momente când nu făceam ceva bine legat de muzică, eram la început. Când greșeam mă încuraja și mă punea pe mine în față. Sfaturile tatălui meu au fost: să fii un om familist, să îți crești copiii frumos, să îți respecți soția, că mai presus este iubire.”, a mărturisit artistul.

La vârsta de 25 de ani, Ionuț Cercel are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru. Artistul a avut o relație extrem de apropiată cu tatăl său, Petrică Cercel și își dorește să ducă mai departe talentul moștenit din familie.

Adauga un comentariu