Cancan

Ionuț Cercel, gest emoționant la o lună de la moartea tatălui său. Ce a făcut Petrică Cercel înainte să se stingă din viață

Publicat: 13 oct. 2021
Ionut Cercel zambeste
Ionut Cercel sutine ca tatal sau si-a prevestit moartea

Ionuț Cercel a făcut primele declarații după moartea tatălui său, Petrică Cercel. Cântărețul a postat pe o rețea de socializare câteva rânduri și un videoclip dedicat părintelui său. Fiul artistului susține că Petrică Cercel și-a prevestit moatea, iar înainte de a-și da ultima suflare a compus o melodie.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Ionuț Cercel, gest emoționant în memoria tatălui său

Petrica Cercel s-a stins din viață după ce a stat mai multe zile internat în spital fiind infectat cu noul coronavirus. Nimic nu prevestea tragicul sfârșit pe care cântărețul de manele l-a avut. Cu doar trei zile înainte de tragica întâmplare, Ionuț Cercel, fiul artistului, oferea declarații cu privire la starea de sănătate a tatălui său care părea mai bună.

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.
Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile.

A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine”, spunea acesta.

De ce a fost înmormântat Petrică Cercel noaptea

Petrică Cercel a fost înmormântat noaptea, puțină lume știind de ce. Amintim faptul că manelistul s-a stins din viață în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2. Slujba a început la 19:00, după ce a fost amânată pe tot parcursul zilei, ca să evite aglomeraţia din cimitir şi pentru ca toţi curioşii veniţi acolo la primele ore ale zilei să plece.

De asemenea, un alt motiv pentru care Florin Cercel a fost înmormântat noapte este că apropiații s-au gândit că ar avea parte de multe amenzi pentru nerespectarea condițiilor pandemice şi faptul că erau foarte mulţi oricum din familie, iar poliţia a stat tot timpul în preajmă.

Cântărețul de manele a știut să își țină vârsta bine ascunsă în timpul vieții, iar la înmormântarea sa mulți au avut parte de o surpriză când i-au aflat adevărata vârstă.

Adauga un comentariu