Cancan

Ce vârstă are Mioara Roman! Mama Oanei Roman a împlinit anii pe 19 aprilie

Publicat: 21 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Mioara Roman Mama Oanei Roman a împlinit anii pe 19 aprilie
De ziua de naștere, Mioara Roman a primit vizita fiicelor ei la centrul de recuperare unde se află internată

Toată lumea a auzit de ea, și totuși există un aspect mai puțin cunoscut cu privire la ea, și anume ce vârstă are Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman este acum total schimbată, după ce a fost operată la începutul anului. Mai mult, deoarece starea ei de sănătate se degradase simțitor, fiicele ei au internat-o într-un azil de lux.

Acum, Mioara Roman trăieşte o adevărată dramă, după ce în urmă cu câțiva ani trăia relaxată într-o locuință de lux din Primăverii. Însă ea a fost evacuată din acea locuință, astfel că până spre sfârșitul anului trecut ajunsese să locuiască într-un bloc modest, pe Şoseaua Chitilia. Mai mult, aceasta are și probleme de sănătate, care s-au acutizat odată cu vârsta. Pe lângă faptul că suferă de diabet și hipertensiune, Mioara Roman a trecut de curând printr-o operație de colecist dar și printr-una de îndepărtare a unui lipom. Iar cum starea ei de sănătate se degradase vizibil, fiicele Oana și Catinca au hotărât să o interneze într-un așa-zis azil de lux.

Ce vârstă are Mioara Roman

Fosta soție a lui Petre Roman și-a aniversat ziua de naștere la începutul acestei săptămâni. Astfel, pentru cei care nu știau, data nașterii Mioarei Roman este 19 aprilie 1940, și astfel ea a serbat fericitul eveniment la azil. Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, a fost plăcut surprinsă de fiicele ei care au venit la centrul de recuperare, pentru a-i fi alături.

Mai mult, Oana Roman a postat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de Mioara Roman, care arată din ce în ce mai bine. Într-una dintre imagini se poate vedea că Mioara Roman a primit flori și tort de ziua sa de naștere.

„La mulți ani, mama! Am vizitat-o azi împreună cu Isa și Catinca. Isa nu a stat la poză că era adormită și Catinca ne-a făcut poza. Dar am fost toate cu ea azi. I-am dus flori și am stat de vorbă. Ne-a povestit despre prietenii pe care și i-a făcut cât a stat la tratament și ne-a arătat ce progrese fantastice a făcut cu mâna, care este mult mai mobilă. O așteptăm de Paști acasă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, vacanță în Egipt

Săptămâna trecută, Oana Roman s-a întors din vacanța petrecută în Egipt, cu ocazia zilei ei de naștere. Fiica fostului premier al României a împlinit 45 de ani pe 13 aprilie și și-a oferit drept cadou această vacanță. Ea a fost însoțită în Egipt de fiica sa Isa, dar și de Vica Blochina și fiul său Edan. Concediul în Egipt nu a fost lipsit de peripeții, deoarece vedeta Antena Stars a avut parte de un eveniment neplăcut. Astfel, în timp ce se afla în apă s-a înțepat în călcâi și a avut nevoie de intervenție de specialitate,  fiindu-i bandajat piciorul.

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut”, a precizat Oana Roman.

În altă ordine de idei, ajunsă la o vârstă onorabilă, Mioara Roman rămâne o femeie rafinată și elegantă.

Adauga un comentariu