Cancan

Vacanță de coșmar pentru Oana Roman. Iată ce a pățit fiica fostului premier în Egipt

Publicat: 19 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vacanță de coșmar pentru Oana Roman. Iată ce a pățit fiica fostului premier în Egipt
Vacanță de coșmar pentru Oana Roman în Egipt, acolo unde se relaxează alături de fiica ei, Isabela, și Vica Bolochina

Vacanță de coșmar pentru Oana Roman în Egipt, acolo unde se relaxează alături de fiica ei, Isabela, și Vica Bolochina. Fiica fostului premier s-a accidentat la picior, intepându-se într-o piatră ascuțită în apa mării. După acest incident, vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După divorțul de soțul ei, Marius Elisei, Oana obișnuiește să meargă des în vacanțe alături de fiica ei.

Vacanță de coșmar pentru Oana Roman

În urmă cu o săptămână, Oana Roman a plecat într-o vacanță de vis în Egipt, alături de fiica ei, Isabela, și Vica Blochina. Din păcate, ultima zi de vacanță a fost un adevărat coșmar pentru vedetă.

Oana Roman a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a accidentat, înțepându-se într-o piatră ascuțită în apă. Fiica lui Petre Roman s-a tăiat la călcâi.

“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Că să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman într-un Instastory.

Oana Roman a dezvăluit că este nevoită să se întoarcă în țară pentru că va fi ziua de naștere a mamei sale, Mioara Roman, care împlinește 81 de ani.

”Mâine e ziua mamei mele, merg la ea în vizită. Peste o săptămână o aduc acasă”, a mai spus Oana.

Oana Roman s-a despărțit de tatăl fiicei sale

La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

”Isabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Nu este o dorință de-ale mele să fi venit, că nu am fi stat în aceeași cameră. Ea își dorește să petreacă timp cu noi doi. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi. Și atunci când stă doar cu mine sau doar cu el, are momente în care își dorește să stăm împreună. Înțeleg, pentru că părinții mei au divorțat când eu aveam 30 de ani și tot am suferit foarte tare”, a comentat Oana Roman, în emisiunea ‘La Măruță’.

Oana Roman, gest controversat chiar la petrecerea de ziua fiice sale

Oana Roman, gest rușinos pe internet. Oamenii au blamat-o pentru că nu ar avea maniere în comportamentul său. Fiica lui Petre Roman și-a lins degetele de cremă, în timp ce servea invitații cu tort la ziua de naștere a Izabelei.

Pe grupul de Facebook Pamflet Media Influencer, Oana Roman a ajuns, din nou, să fie în amuzamentul tuturor internauților după ce a fost surprinsă, într-o filmare, lingându-și degetele de ciocolată, apoi servind felii de tort celor prezenți la ziua de naștere a fiicei sale. Oamenii au considerat-o complet needucată pentru acest gest.

„Așa scrie, Peppo, în codul bunelor maiere, că trebuie să-ți lingi degetele la masă, de față cu invitații…ce s-a întâmplat? Nu mai aveai răbdare să-ți tai și tu o felie? Cu teoria stai bine, cu practica mai greu….”, a scris femeia care a făcut postarea pe internet.

O altă doamnă a comentat: „La Capatos făcea pe deșteapta și ne învăța pe noi cum să mâncam, să nu ții coatele pe masă, să nu vorbești cu gura plină ,dar de lins pe degete putem….ești varză, oiță bârsană!”

Adauga un comentariu