Cancan

Ce venituri are Vulpiţa după ce a devenit celebră

Publicat: 07 oct. 2020
Vulpita de la Antena 1
Dupa ce a devenit celebra la Acces Direct, Vulpita are venituri considerabile

Mai bine de jumătate de an cei doi soţi din Blăgeşti au fost unele dintre cele mai urmărite persoane din România. În timp ce publicul stătea lipit de televizor, audienţele fiind unele uriaşe, veniturile celor doi au crescut considerabil. Acum, puţină lume ştie ce venituri are Vulpiţa după ce a devenit celebră.

Veronica şi Viorel Stegaru au fost luni de zile în atenţia publicului, prin intermediul emisiunii ”Acces Direct”. Cei doi au ţinut publicul lipit de televizor, iar odată cu audienţele au crescut şi veniturile celor doi soţi.

Ce venituri are Vulpiţa după ce a devenit celebră

Înainte să cunoască celebritatea Vulpiţa trăia o viaţă modestă, chiar sărăcăcioasă la Blăgeşti. Veniturile familiei Stegaru erau reduse, iar cei doi se descurcau destul de greu. Pe lângă ajutorul pe care îl mai primeau de la socrii, cei doi aveau un venit constant datorită asistenţei sociale.

Astfel, Vulpiţa şi Viorel primeau câte 357 de lei lunar, pentru amândoi, la care se adăugau 82 de lei oferiţi familiilor cu un singur copil, potrivit playtech.ro. Aceşti bani abia le ajungeau celor doi să îşi acopere nevoile zilnice.

Odată cu celebritatea au crescut şi veniturile Vulpiţei, care s-a apucat serios de treabă. Pe lângă veniturile obţinute de la emisiunea „Acces Direct”, Vulpiţa a încasat bani şi din melodiile pe care le-a lansat alături de artişti celebri.

Veronica a dat lovitura cu piesele pe care le-a făcut cu Axinte şi cu Rafaelo, cea din urmă strângând 5 milioane de vizualizări pe Youtube. Dacă analizăm doar sumele pe care Vulpiţa putea să le încaseze pentru piesele lansate, observăm că buzunarele acesteia are trebui să fie mult mai pline acum.

Fiecare 1.000 de vizualizări de pe platforma YouTube costa o anumită sumă – să presupunem, în acest, caz că este vorba de 1 euro. Astfel, Vulpiţa şi Rafaelo au obţinut în jur de 5.000 de euro doar de la YouTube.

Cel mai probabil nu toţi aceşti bani au ajuns la tânăra din Blăgeşti, însă un lucru este sigur, odată cu celebritatea au venit şi multe avantaje pentru soţii din Blăgeşti. Acum veniturile lor arată mult mai bine, iar nivelul de trai s-a îmbunătăţit simţitor.

Apariţie uluitoare pentru Vulpiţa. Cum a apărut în mediul online fosta „vedetă” de la Acces Direct

Apariţie uluitoare pentru Vulpiţa în ultima fotografie postata de dânsa pe o reţea de socializare. Se pare că pe fosta „vedetă ” de la Acces Direct o năpădesc amintirile din platoul emisiunii. Veronica Stegaru a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o rochie pe care a purtat-o într-o ediţie a emisiunii de la Antena 1.

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpiţă de publicul consumator de Acces Direct, de la Antena 1, a revenit în atenţia fanilor ei. Pe Instagram, Veronica este pătrunsă de amintiri. A postat o imagine în care apare într-o rochie pe care a purtat-o într-una dintre ”memorabilele” apariţii pe micul ecran, alături de Viorel.

Pe Veronica Stegaru o năpădesc amintirile. „Vedeta” din Blăgeşti a postat pe o reţea de socializare o fotografie mai veche cu ea din platoul Acces Direct.

”Duminică ne relaxăm. Mai ţineţi minte când am purtat rochia asta?”, a scris Vulpiţa în dreptul fotografiei în care poartă o rochie albă, înflorată multicolor.

Răspunsurile fanilor s-au împărţit în două categorii, că de obicei.

”Ştiu, dar ce ai făcut cu Jador şi cu Tanca Uraganu în imaginile alea indecente, habar are Viorel cum te-ai hârjonit tu la Bucureşti cu aceşti indivizi şi câte mai câte există imagini cu voi pe google pe Youtube?”, ”Vino înapoi, ţie nu ţi-e dor de viaţă acces direct. Erai un algocalmin pentru toată România”, ”Eşti frumoasă ca o stele, tu mi-ai rupt inima-n doi, toate sufletele mele bate pentru tu şi noi”, ”Vulpy, vino înapoi la acces, că mi-e dor de tineee”, sunt comentariile pe care Vulpiţa le-a primit.

Adauga un comentariu