Cancan

Ce zodie este Anisia Gafton? Ce spune actrița despre iubitul ei

Publicat: 21 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce zodie este Anisia Gafton Ce spune actrița despre iubitul ei
Anisia Gafton a știut să își țină viața privată departe de ochii curioșilor și, astfel, nici zodia în care este nu a fost făcută publică

De când a devenit extrem de populară, foarte multe persoane se întreabă ce zodie este Anisia Gafton. Deși a ajuns una dintre cele mai apreciate actrițe din România, talentată și iubită de public, viața personală a artistei rămâne un mister.

Recunoscută pentru rolurile sale memorabile și personalitatea magnetică, actrița reușește să păstreze o aură de mister în jurul vieții sale private.

Ce zodie este Anisia Gafton?

În legătură cu semnul zodiacal al Anisiei Gafton, acesta nu este un detaliu disponibil publicului larg. Este o decizie personală dacă cineva alege să păstreze sau să divulge informații personale, inclusiv zodia sa. Mulți oameni cred în astrologie și consideră semnul lor zodiacal un aspect important al personalității lor, dar nu toată lumea este dispusă să împărtășească acest aspect al vieții lor.

Anisia Gafton este o actriță talentată din România, al cărei succes în domeniul artistic a fost recunoscut de către publicul larg. Cu toate acestea, ea a decis să-și mențină viața personală în mare parte privată, evitând să dezvăluie detalii precum vârsta și semnul zodiacal.

Ce spune actrița despre iubitul ei

Anisia Gafton și partenerul ei, Florin Serghei, sunt într-o relație de șapte ani, de când au început să colaboreze împreună. Comedianta recunoaște că, la începutul colaborării lor care s-a transformat într-o relație, partenerul său era rezervat și nu existau semne că vor ajunge să fie împreună.

Cei doi s-au întâlnit în 2016, când au început să colaboreze pentru spectacole de stand-up. Florin Serghei căuta un partener și astfel au început să lucreze împreună.

„Și el căuta un partener pentru stand-up, că erai în Iași și nu știai ce să faci foarte multe și trebuia să vii la București, să îți dezvolți materialul și așa am început. (…) Noi suntem un cuplu în viața reală. Deci, prima dată, omul era super profi, nu vorbeam de gagici cu care să se combine el, era foarte profi el. Când am ajuns în 2016, nu eram împreună, pe la jumătatea lui 2017”, a spus Anisia Gafton.

Anisia Gafton a afirmat că la începutul colaborării, Florin Serghei nu a sugerat că ar vrea o relație cu ea, ci s-a purtat rezervat, iar discuțiile lor erau concentrate exclusiv pe partea de stand-up. Abia după câteva luni de când au hotărât să lucreze împreună, au constatat că relația lor a evoluat către un alt nivel.

Anisia Gafton a știut să își țină viața privată departe de ochii curioșilor și, astfel, nici zodia în care este nu a fost făcută publică.

Comentarii
Adauga un comentariu