Cancan ultimă oră

Amănunte picante despre ieșeanca Anisia Gafton: Vârstă, înălțime, biografie, iubit

Publicat: 27 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amănunte picante despre ieșeanca Anisia Gafton Vârstă înălțime biografie iubit
Anisia Gafton a reușit să se impună într-o lume a stand-up-ului dominată de bărbați

Ieșeanca Anisia Gafton, actriță de stand up comedy, n use poate plânge că pandemia de COVID-19 i-a afectat activitatea, chiar dacă aceasta nu a mai putut participa la spectacole sau la alte evenimente unde era chemată.

Împreună cu iubitul ei, Serghei, Anisia a reușit să treacă cu bine prin pandemia, de mare ajutor fiind umorul ce-I caracterizează pe amândoi, dar și munca în echipă.

Anisia susține că ar fi luat-o razna dacă nu ar fi făcut multe clipuri amuzante în această grea pentru toată lumea. Aceasta își amintește că, anul trecut, după ce s-a ieșit din starea de urgență, mulți cunoscuți spuneau că au fost distruși de acea perioadă, în tim pce ea și Serghei chiar se simțeau „ok“.

Cei doi susțin că secretul milioanelor de vizualizări pe care le-au înregistrat pe rețelele sociale se datorează spontaneității de care dau dovadă ambii. Anisia nu obișnuiește să-și scrie textile de stand-up deoarece își dă seama de ce vrea să spună doar atunci când vorbește, iar la asta, spuen ea, se rpicepe chiar foarte bine.

Anisia Gafton

Anisia Gafton: Vârstă, înălțime, biografie

Anisia Gafton în vârstă de 32 de ani și 1,68 înălțime, s-a născut la Iași și de mică, spune ea, a fost atras de viața artistică. După ce a terminat liceul, Anisia a îcneput Facultatea de Informatică, la iași, însă după trei ani și-a dat seama că nu era pentru ea acea faculatte și că-și dorea să facă oamenii să râdă.

În 2014, încurajată d epreiteni, a participat la mai multe concursuri și festivaluri de umor. Astfel, a reușit să câștige premiul întâi al Festivalului de Umor și satiră de la Târgu Mureș.

Deși mulți nu-i dădeau vreo șansă în stand-up, mai ales că era o femeie într-o branșă unde activează foarte mulți bărbați, Anisia a reușit în câțiva ani să-și facă un nume în acest domeniu.

Anisia Gafton

Și-a găsit un partener de show, Serghei, și împreună au început să susțină spectacole de stand-up în toată țara.

Participarea la „Românii au talent“, în 2016, i-au adus celebritatea, aceasta reușind atunci să ia 10.000 de euro, premiul de originalitate. În același an, pentru scurt tim pa prezentat împreună cu Cove emisiunea „Vorbește lumea“.

Din ianuarie 2017, frumoasă blondină a fost cooptată de Dan Capatos în echipă la „Extra Night Show”, unde avea rolul de coprezentatoare. Experianța la emisiunea de la Antena 1 a durat până în vara anului următor când fără prea multe explicații aceasta nu a mai apărut la emisiunea lui Dan Capatos.

În 2020, Anisia a particiapt la emisiunea show de la Pro TV „Ferma. Orășeni versus Săteni“, de unde a fost eliminată după două dueluri.

Anisia Gafton și Serghei

Cu cine se iubește Anisia Gafton

Din 2016, de când s-a mutat la București, Anisia este împreună cu actorul Florin Serghei Dîm, Serghei, așa cum îl cunosc fanii. Cei doi s-au cunoscut la spectacolele de stand-up comedy și au ales să împletească viața de cuplu cu munca pe scenă, în spectacolele de stand-up. Odată cu venirea pandemiei de COVID-19, cei doi au fost nevoiți să se mute în online, însă au reușit să-și țină fanii aproape adunând multe aprecieri.

Cât privește nunta, Anisia spune că s-a gândit la acest moment important și că își dorește și copii, dar deocamdată nu au stabilit nimic concret.

Anisia Gafton

Adauga un comentariu