Horoscop

Ce zodii vor fi alături de tine toată viața? Unele native îți oferă tot ce ai nevoie în relația de cuplu

Publicat: 05 sept. 2020

Aceste zodii de femei iubesc profund și fac totul pentru partener. Ai grijă pe cine alegi să-ți fie alături toată viața. Unele native îți oferă tot ce ai nevoie în relația de cuplu.

Horoscop LEU

Transformă viața oricărui bărbat în cea mai frumoasă poveste de iubire. Femeia Leu încălzește sufletul și îi deschide perspective noi în viață, ceva la care partenerul său nu ar fi visat niciodată. Este o adevărată comoară, nu este geloasă și ar face orice pentru partener.

Horoscop SĂGETĂTOR

Dacă ești îndeajuns de norocos să te iubească o femeie născută în zodia Săgetătorului ești deja aproape de Paradis. Vă aduce aventură și energie negativă. Vei avea nevoie de trei vieți pentru a trăi totul alături de ea. Îți vă umple viața cu dragoste, fericire și putere, iar împreună veți putea face lucruri nebănuite. Va fi și cea mai buna prietenă a ta.

Horoscop RAC

Femeia născută în zodia Rac este loială și iubitoare. Transformă orice locuință într-un cămin adevărat. Este puternică, senzuală, imprevizibilă și de neîmblânzit. Este soția și mama perfectă. Este naturală și spontană și își dorește alături de ea un bărbat atent și responsabil.

Zodii norocoase in urmatorii 5 ani

Zodii norocoase in urmatorii 5 ani. Neti Sandu, de la Pro TV, ştie ce zodii vor avea noroc cu carul în următorii ani. Are veşti numai bune despre trei dintre ele. Se pare că vor reuşi în tot ceea ce îşi vor propune şi vor face schimbări semnificative în viaţa lor. Ba mai mult se vor vedea roadele muncii de până acum, inclusiv în plan financiar.

Cele trei zodii norocoase sunt: Gemeni, Săgetător şi Vărsător. Să vedem ce spune Neti Sandu despre fiecare dintre ele, pe scurt.

Gemeni – Cel mai bun, 2022

Vor apărea tot felul de surprize, care mai de care mai plăcute, iar perspectivele asupra vieţii se vor schimba radical. Vor aprecia ceea ce au. Cel mai bun an pentru Gemeni este 2022. Atunci vor atinge apogeul carierei lor. Deşi nu au visat la faimă, vor avea parte de ea şi vor deveni chiar foarte populari. Astrele le pregătesc 5 ani cu lucruri bune şi mult pozitivism.

Săgetător – Veşti bune în plan familial

Zodii norocoase in urmatorii 5 ani. Anii trecuţi credeau că au muncit în zadar. Au tot tras și au îndurat multe. Se pare că roata se învârte și în cazul lor. Astrele le vor arăta în următorii 5 ani că toate eforturile lor s-au meritat. Vor avea parte de venituri constante, care vor şi creşte. Mai mult, veşti bune vor fi şi pe plan familial. Se pare că, în viitorul mediu, familia la Săgetător se va mări.

Vărsător – Călătorii multe

Vărsătorul se va dedica mult mai mult călătoriilor. Conform prezicerilor făcute de Neti Sandu, acest nativ îşi va îmbunătăţi viaţa pe toate planurile. Va căpăta mai multă încredere în el şi va construi relaţii mai bune şi mai avantajoase cu cei din jur. Uneori va ieși din zona de confort și va descoperi, cu bucurie, că oamenii îl acceptă așa cum este. Comportamentul mai taciturn, specific lui, se va ajusta pe măsură ce va căpăta încredere.

Adauga un comentariu