Acesta este ieșeanul care va petrece Paștele la Palatul Roznovanu! De supărare că nu poate intra în posesia apartamentului de lux, Bogdan Ștefan face greva foamei: „Suntem foarte mulți în această situație” – FOTO
Ingrediente:
500 gr carne macra de vita si porc
50 gr faina sau gris
150 gr paine alba
2 oua
50 gr ceapa
100 gr morcov
2 catei de usturoi
ulei pentru prajit
marar
patrunjel
sare
Mod de preparare:
Carnea se spala, se taie bucati mai mici si se trece prin masina de tocat, apoi se toaca tot la masina si ceapa, morcovul, usturoiul, painea, verdeata.
Se amesteca totul intr-un castron si se leaga cu ouale batute bine, apoi li se da gust cu sare si piper.
Compozitia se modeleaza in maini, in forma ovala alungita, apoi parjoalele se dau prin faina sau gris si se prajesc in ulei incins.
Parjoalele merg de minune cu cartofi taranesti alaturi!