Remedii naturiste

Cea mai buna reteta naturala pentru bataturi intre degetele picioarelor

Publicat: 20 mart. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai buna reteta naturala pentru bataturi intre degetele picioarelor
7
Bataturile moi sunt umede si elastice si se formeaza intre degete, cand osul unui deget declanseaza presiune asupra osului de la degetul vecin. Atat bataturile tari cat si cele moi au forma de con, cu varful in interiorul piciorului (ceea ce se vede este baza conului). Atunci cand incaltaminea sau un alt deget apasa batatura, aceasta poate deveni sensibila sub tesut si dureroasa. 

Leac simplu, rapid si eficient pentru bataturi 

Urmatorul tratament este extrem de bun pentru bataturi aparute intre degetele picioarelor. Se amesteca 3 aspirine pisate fin cu o jumatate de lingurita de crema protectoare pentru calcaie (La­bo­rator Dr. Soleil) sau crema cu galbenele (se gaseste la plafar). Se tin picioarele in apa calda cam o juma­tate de ora, se sterg bine, sa fie uscate. Se aplica pe batatura alifia, iar deasupra se pune o folie de plastic, cat tine batatura, dupa care se aplica leucoplast, care sa cuprinda ambele degete, de jur imprejur. Se incalta apoi o soseta, sa protejeze leucoplastul.

Cum scapi de bataturi in mod natural 

Dupa 2 zile, se scoate bandajul si se incearca sa se indeparteze pielea alba din jurul bataturii. Apoi se spa­la din nou picioarele, se unge locul, se bandajeaza, se lasa inca 2 zile. Daca pielea din jurul bataturii s-a sub­tiat, se face o pauza de 2 zile, dupa care se repeta pro­cedeul pana la disparitia punctului din mijloc. Bata­tura se poate indeparta cu un cutitas din trusa de ma­nichiura. 
Adauga un comentariu