Cancan ultimă oră

”Cea mai dulce dietă”. Fructul care te ajută să slăbești în timp record

Publicat: 08 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai dulce dietă. Fructul care te ajută să slăbești în timp record
cum să slăbești în timp record

Nutriționistul Ruxandra Pleșea a vorbit, în cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, despre celebra dietă cu pepene. Specialistul este de părere că o astfel de dietă poate avea efecte asupra siluetei, însă, de obicei, pe termen scurt. Pe de altă parte, Ruxandra Pleșea spune că pepenele este un aliment care ne poate ajuta să ajungem la greutatea dorită, dacă îl integrăm într-o dietă sănătoasă.

”Dacă rezultatele dietei cu pepene ar fi miraculoase, cred că eu n-aș mai avea loc de muncă. Din păcate, nu ne putem baza pe o dietă de trei zile cu pepene sau cu orice alt fruct, pentru a elimina ce am câștigat poate în 10 ani de dietă nesănătoasă. Dacă vrem să pierdem jumătate de kilogram, cu siguranță o astfel de dietă va da rezultate. Însă, pierdem și controlul, pentru că corpul, lipsit de proteine și de alți nutrienți importanți, după cele trei zile, își va lua revanșa, adică apare o poftă foarte mare de mâncare, poate un consum exagerat de mâncare ce îți va aduce înapoi cele 500 de grame pierdute.

Dieta care dă rezultate

Într-o astfel de dietă, se întâmplă o mare deshidratare, deci ce vezi pe cântar s-ar putea să fie doar apă. Nu aș aborda în niciun caz o dietă de slăbire serioasă ca pe o dietă de înfometare.

Totuși, pepenele e un aliment minunat, nu o să-l eliminăm din dieta noastră. Îl putem folosi pe post de gustare, pentru că, într-adevăr, conține foarte puține calorii, un bol de 300 de grame are aproximativ 100 de calorii, multă apă 92% apă și foarte mulți oxidanți, vitamine, minerale, care ne ajută să luptăm cu stresul oxidativ, inclusiv cu obezitatea” a spus nutriționistul Ruxandra Pleșea la Antena.

Adauga un comentariu