WoW!

Cea mai incercata zodie de anul viitor. Horoscop pentru 2020

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai incercata zodie de anul viitor. Horoscop pentru 2020

Avem primele previziuni ale horoscopului pentru 2020! O zodie va fi greu incercata inca din primele zile ale anului ce urmeaza, in timp ce pentru alte trei este un an al revelatiilor, al surprizelor, al reusitelor fara precedent in viata lor. Afla din randurile de mai jos care sunt previziunile pentru zodia ta!

Horoscop pentru 2020: Varsatorii, greu incercati la anul
Incepem previziunile cu cea mai napastuita dintre zodii. Varsatorul va avea parte de cateva surprize neplacute inca de la debutul noului an. Anumite greseli ale trecutului se vor plati scump in perioada ce va incepe de la 1 ianuarie. Acesti nativi de aer trebuie sa fie extrem de atenti la fiecare decizie pe care o vor lua, caci nimic nu va mai fi la fel.

Berbecii au in 2020 multe drumuri de facut. Este ca un an al pelerinajului, unul al redescoperirii sinelui in cele mai neobisnuite moduri cu putinta. Taurii au parte de un an complicat, in sensul ca vor fi pusi la munca mai intens ca niciodata. Au si cateva avantaje de pe urma iscusintei lor.

Gemenii au parte de o revenire spectaculoasa din punct de vedere profesional. Dupa cateva luni de amaraciune, vine si momentul in care lucrurile capata un sens pozitiv in viata lor. Racii dau de persoane minunate in viata lor, de oameni providentiali care ii vor ajuta sa ajunga acolo unde isi doresc.

Leii au si ei un an bun, in special din punct de vedere sentimental. Desi vor fi ceva mai reci, mai reticenti, mai izolati, cei care vor reusi sa se apropie de ei nu vor mai dori sa scape de prezenta lor spirituala. Fecioarele duc tot felul de lupte in 2020 si pe cele mai multe le castiga. E un an in care vor calatori foarte mult. De asemenea, isi vor schimba complet stilul de viata.

Balantele nu fac mari progrese in cariera, dar castiga teren pe plan amoros. Scorpionii au un an cu suisuri si coborasuri. Primele 6 luni vor fi dificile, insa din iulie incolo au parte de castiguri substantiale.

Sagetatorii si Capricornii au oarecum un destin comun, in sensul ca toata truda lor din ultima vreme se va vedea, in sfarsit, in rezultate concrete. Pestii vor avea un an in care vor sta pe margine. Nu le e recomandat sa faca schimbari bruste, ci sa actioneze cu maxima prudenta.

Adauga un comentariu