WoW!

Cea mai puternică rugăciune pentru alungarea depresiei

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai puternică rugăciune pentru alungarea depresiei
Sf Filimon

Pe data de 22 noiembrie este mare, mare sărbătoare la români, de care orice bun creștin trebuie să știe! În această zi sunt prăznuiți mai mulți sfinți în calendar.

Data de 22 noiembrie marchează o sărbătoare extrem de importantă în calendarul ortodox. În fiecare an, sunt prăznuiți mai mulți sfinți: Sfântul Apostol Filimon, Sfântul Apostol Filimon, Arhip, Onisim şi Apfia, Sfânta Muceniță Cicilia.

Sfinții din data de 22 noiembrie se numără printre ucenicii lui Iisus Hristos, cei care l-au propovăduit pe Mântuitor. Sfinții pomeniți pe data de 22 noiembrie au avut o moarte martirică. Au fost uciși cu pietre, în timpul domniei Împăratului Nero. Sfântul Onisim a avut parte de un sfârșit diferit, acestuia fiindu-i tăiat capul.

Cea mai puternică rugăciune pentru alungarea depresiei

În ziua de 22 noiembrie este bine să spui o rugăciune foarte importantă și puternică pentru alungarea depresiei.

„Stăpâne, Mult-Milostive, Doamne Iisuse toase, miluieşte-mă şi curăţeşte-mă de toată întristarea, tulburarea şi frica, scapă-mă de apăsarea sufletească şi de mâhnirea demonică pe care le simt în sufletul şi trupul meu. Tu eşti Bucuria noastră şi Nădejdea tuturor marginilor pământului şi a celor care sunt pe mare departe. Milostiv fii mie, Stăpâne, pentru păcatele mele, ridică de la mine laţul cel greu al păcatelor şi al deznădejdii, alungă de la mine departe toată tristeţea şi akedia.”

Adauga un comentariu