Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cea mai puternică rugăciune pentru soț infidel. Cum să îți faci partenerul să nu te mai înșele

Cea mai puternică rugăciune pentru soț infidel. Cum să îți faci partenerul să nu te mai înșele

20 mai 2024, 16:17,
în Stiri si curiozitati

Femeile care se simt înșelate își pot aduce soțul sau partenerul de viață pe drumul cel bun spunând o rugăciune pentru soțul infidel. Află în rândurile următoare care este aceasta.

Rugăciunea pentru soțul infidel trebuie spusă cu cea mai mare smerenie și credință către Dumnezeu, ori de câte ori soția crede sau are chiar dovada că partenerul ei de viață nu îi mai este fidel. Această rugăciune îi este adresată Maicii Domnului, mama tuturor oamenilor, care dă ajutorul oricărei femei sau om ce se simte în primejdie sau se simte trădat.

De ce e bine să te rogi atunci când simți că soțul te înșală

Mai mulți clerici, dar și părinți spirituali la care au venit femei ale căror soți le înșelau, le recomandă să țină post timp de 40 de zile și să citească cu smerenie Acatistul Acoperământul Maicii Domnului, dar și Rugăciunea Sfântului Nicolae.

Trăind într-o lume plină de falsitate și păcat, minciună și infidelitate, este bine să ne rugăm pentru curățarea sufletelor noastre, dar și a celor dragi.

O simplă rugăciune pentru soțul infidel devine cel mai puternic instrument pe care Dumnezeu l-a pus în mâinile noastre pentru a ne proteja familia și relația.

Rugăciunea noastră nu trebuie să fie lungă și elaborată, ci scurtă, concisă și la obiect. În credința ortodoxă, există o rugăciune pentru soțul infidel care se rostește atât atunci când știi sigur că ai fost înșelată, cât și în cazul în care ai doar o simplă bănuială. Ea poate fi citită de către femeile căsătorite, dar și de cele necăsătorite care se află într-o relație stabilă, ori de câte ori acestea bănuiesc că partenerul de viață s-a abătut de pe drumul cel bun.

Rugăciune pentru soț infidel

Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc și ne ocărăsc; așijderea și pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoșii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.

Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălțime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste și de unire și sunt îmboldite de spinii urii și ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune și din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune și să petreacă în dragoste și unire.

Așa, Doamne, înmulțind dragostea în inimile noastre, păzește-ne de tot răul și de asuprirea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul cel dintre noi și totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe alții și să facem tot binele, spre a ne învrednici de bunătățile Tale cele cerești. Amin.

Spune această rugăciune de minim de trei ori pe zi, dimineața, seara și înainte de culcare pentru a putea să-l ajuți pe soțul tău să se reîntoarcă pe drumul cel bun.

Femeile care se simt înșelate își pot aduce soțul sau partenerul de viață pe drumul cel bun spunând o rugăciune pentru soțul infidel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *